WEBSHOP

Verhuur van horeca benodigdheden, horeca verhuur, partyverhuur en tentinrichting toebehoren

Partyverhuur, verhuur van horecabenodigdheden voor bedrijf en particulier

Wiersma Partyverhuur kan met een grote voorraad verhuur artikelen u van dienst zijn met alle party benodigdheden. Al meer dan 15 jaar levert Wiersma Partyverhuur naar alle tevredenheid aan bedrijf en particulier.

In onze webshop vindt u ons complete assortiment huurartikelen en kunt u uw bestelling direct plaatsen. Bent u iets nodig voor een feest of evenement dat u op de website niet kunt vinden? Bel ons, en wij van Wiersma Partyverhuur Leeuwarden proberen het alsnog voor u te regelen. Ook met andere vragen over uw bijeenkomst kunt u bij ons terecht. Of u nu verantwoordelijk bent voor een familiefeestje bij u thuis, een bedrijfsfeest of een groot evenement in een tent: wij geven graag advies. Wij bieden een verhuurservice, en dat maken we graag waar.

Ga naar de webshop

Flexibiliteit en service in verhuur
Wij weten dat het plannen van een feest of evenement lastig is en dat er vaak op het laatste moment nog dingen gebeuren die niet voorzien waren. Flexibiliteit en persoonlijke service is waarmee ons bedrijf groot geworden is. Want of het nu om een bijeenkomst van tien of duizend personen gaat, in dit familiebedrijf heeft iedereen als missie om van élke bijeenkomst een succes te maken.

Waar we in de beginjaren nog met de hand afwasten staat nu een ultramoderne wastunnel van negen meter lang, die in luttele minuten de grootste hoeveelheden servies en bestek wast en droogt en de glazen zelfs poleert. Ons assortiment neemt inmiddels 1200 vierkante meter magazijnoppervlak in beslag en is met heel veel categorieën uitgebreid. Het bezorgen en ophalen van onze huurartikelen gebeurt met eigen vrachtwagens. Wiersma verhuurt de benodigdheden, voor verjaardagsfeesten bij mensen thuis tot unieke evenementen en zakelijke bijeenkomsten.

Wiersma Partyverhuur - Avondsterweg 10, Leeuwarden Friesland tel. 058 - 2519202 - info@wiersmatenten.nl

Offerte

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het huren van een tent of onze partyverhuur afdeling? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Dan krijgt u van ons een offerte op maat....

Offerte aanvragen


Voorbeelden ter inspiratie


Over ons

Wiersma tentenverhuur is een enthousiast familiebedrijf dat vanuit Leeuwarden zich iedere dag met een ervaren team volledig inzet om elk evenement van groot tot klein volledig naar de wens van de klant in te vullen. Met onze jarenlange ervaring is Wiersma tentenverhuur het adres voor het huren van een tent in Friesland, Groningen en Drenthe. Onze tentenverhuur en partyverhuur vullen elkaar perfect aan waardoor wij in staat zijn om u een totaalconcept te leveren. Dat kan maar hoeft niet u kunt ook van elke afdeling afzonderlijk gebruik maken. Door onze enorme diversiteit in materialen zal er ook voor u een passende invulling zijn. Wiersma Tenten is het adres voor het huren van een tent in Friesland, Groningen en Drenthe.

wiersma tentenverhuur

Contact

Avondsterweg 10,
8938 AK LEEUWARDEN
Tel.: 058 2519202
Fax: 058 2886133
info@wiersmatenten.nl

Sociaal

Blijf ook op de hoogte via de sociale media en volg ons via Facebook.

TVD

Wij zijn aangesloten bij de Branchevereniging voor tentenverhuurders in Nederland (TVD). In deze vereniging zijn de meest vooraanstaande tentenverhuurders vertegenwoordigd. De leden van deze vereniging zijn uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van brand en veiligheidsnormen. Voor u betekent dit de zekerheid van een goede en veilige  accommodatie.
Branchevereniging van Nederlandse Tentenverhuurbedrijven