WEBSHOP

Onlangs door ons gerealiseerde projecten.

Hier zijn enkele foto's van projecten die wij hebben gerealiseerd.

Tenten Tour door Nederland

In opdracht van Onder de Luifel mochten wij in Veghel, Borculo, Steenderen, Bedum, Lutjewinkel en Leeuwarden een aluminium tent van 10m x 45m en drie Highlight tenten als entree plaatsen. De tenten hebben wij voorzien van entree deuren en nooduitgang deuren.

 


Glemmer

Glemmer

Voor Glemmer hebben wij de bartenten, foodtenten, lockertenten, Vip tenten en Aluhallen mogen plaatsen.


Stretchtent 10 x 45

In Beetsterzwaag mochten wij een Stretchtent van 10m x 45 meter plaatsen.


Doop van een luxe jacht

Voor de doop van een luxe jacht mochten wij een tentpaviljoen plaatsen en die volledig inrichten met ons meubilair, ook alle party benodigdheden zoals glaswerk, servies en keuken inventaris is door ons geleverd.

Tentpaviljoen voorzien van: transparante dakzeilen, glazen wanden, glazen deuren, vaste wanden, vloer en tapijt.
Inrichting: witte design stoelen, diner tafels aangekleed met linnen, LED bar, LED statafels, steiger houten meubilair, enz. enz.
Keuken: steamers, koelkasten, barbecues, chaving dishes, servies, glaswerk, bestek en keuken benodigdheden.


Strandbieb Makkum

Voor Camping de Holle Poarte hebben wij een strandbieb gebouwd. In deze bibliotheek kunnen camping gasten informatie vekrijgen en een boek lenen.Voorbeelden ter inspiratie


Over ons

Wiersma tentenverhuur is een enthousiast familiebedrijf dat vanuit Leeuwarden zich iedere dag met een ervaren team volledig inzet om elk evenement van groot tot klein volledig naar de wens van de klant in te vullen. Met onze jarenlange ervaring is Wiersma tentenverhuur het adres voor het huren van een tent in Friesland, Groningen en Drenthe. Onze tentenverhuur en partyverhuur vullen elkaar perfect aan waardoor wij in staat zijn om u een totaalconcept te leveren. Dat kan maar hoeft niet u kunt ook van elke afdeling afzonderlijk gebruik maken. Door onze enorme diversiteit in materialen zal er ook voor u een passende invulling zijn. Wiersma Tenten is het adres voor het huren van een tent in Friesland, Groningen en Drenthe.

wiersma tentenverhuur

Contact

Avondsterweg 10,
8938 AK LEEUWARDEN
Tel.: 058 2519202
Fax: 058 2886133
info@wiersmatenten.nl

Sociaal

Blijf ook op de hoogte via de sociale media en volg ons via Facebook.

TVD

Wij zijn aangesloten bij de Branchevereniging voor tentenverhuurders in Nederland (TVD). In deze vereniging zijn de meest vooraanstaande tentenverhuurders vertegenwoordigd. De leden van deze vereniging zijn uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van brand en veiligheidsnormen. Voor u betekent dit de zekerheid van een goede en veilige  accommodatie.
Branchevereniging van Nederlandse Tentenverhuurbedrijven