WEBSHOP

Stretchtent, flextent, uniek schaduwdoek huren, Stretchtenten verhuur Friesland

Stretchtenten, ook wel bedoeïenententen of flextenten genoemd, onderscheiden zich van de gangbare tenten door hun veelzijdigheid en visuele aantrekkingskracht.

Over stretchtenten huren

Door het flexibele karakter van de stretchtent zijn de mogelijkheden eindeloos. De palen hoeven bij deze tent niet op een vaste plek geplaatst te worden en daardoor kan gespeeld worden met de opbouw en vorm van de tent. Door de veelzijdigheid in opbouwmogelijkheden zijn deze tenten zeer geschikt voor allerlei creatieve ideeën en concepten. Laat u inspireren door deze bijzonder sfeervolle tent en creëer de stijl die past bij uw evenement of locatie. De stretchtent kan opgezet worden als vrijstaande tent, aan een gevel bevestigd worden, op een ongelijke ondergrond opgebouwd worden of als (semi-)permanente overkapping dienen. Van een strak design tot een meer organische opstelling, de flextent geheel open of een deel gesloten, de mogelijkheden van een stretchtent is eindeloos. Wij kunnen u hierin altijd adviseren als u er niet uit komt. De stretchtent is geschikt voor ieder evenement / feest, denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, receptie, catering of festival.

Voordelen stretchtenten

  • 100% waterdicht
  • Weer en Windbestendig tot windkracht 8
  • Brandwerend volgens Europese norm DIN4102B1/M2
  • Diverse maten beschikbaar
  • Meer keuze uit afmetingen doordat de tenten koppelbaar zijn
  • Eigen stijl creëren door veelzijdige en creatieve opzetmogelijkheden van de stretchtent

Ontstaan stretchtent

De stretchtent is gebaseerd op het ontwerp van de bedoeïenentent uit Afrika. Deze bedoeïenen ontwierpen relatief lage tenten die ze strak spannen met stokken. Omdat het klimaat erg warm is konden de zijkanten helemaal open zodat de wind er goed doorheen kon waaien. Tegenwoordig worden stretchtenten standaard verankerd met grondpennen van een meter. Als de grond dit niet toelaat, zoals asfalt, kan de tent verankerd en gezekerd worden door middel van betonnen blokken.

Offerte

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het huren van een tent of onze partyverhuur afdeling? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Dan krijgt u van ons een offerte op maat....

Offerte aanvragen


Voorbeelden ter inspiratie


Over ons

Wiersma tentenverhuur is een enthousiast familiebedrijf dat vanuit Leeuwarden zich iedere dag met een ervaren team volledig inzet om elk evenement van groot tot klein volledig naar de wens van de klant in te vullen. Met onze jarenlange ervaring is Wiersma tentenverhuur het adres voor het huren van een tent in Friesland, Groningen en Drenthe. Onze tentenverhuur en partyverhuur vullen elkaar perfect aan waardoor wij in staat zijn om u een totaalconcept te leveren. Dat kan maar hoeft niet u kunt ook van elke afdeling afzonderlijk gebruik maken. Door onze enorme diversiteit in materialen zal er ook voor u een passende invulling zijn. Wiersma Tenten is het adres voor het huren van een tent in Friesland, Groningen en Drenthe.

wiersma tentenverhuur

Contact

Avondsterweg 10,
8938 AK LEEUWARDEN
Tel.: 058 2519202
Fax: 058 2886133
info@wiersmatenten.nl

Sociaal

Blijf ook op de hoogte via de sociale media en volg ons via Facebook.

TVD

Wij zijn aangesloten bij de Branchevereniging voor tentenverhuurders in Nederland (TVD). In deze vereniging zijn de meest vooraanstaande tentenverhuurders vertegenwoordigd. De leden van deze vereniging zijn uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van brand en veiligheidsnormen. Voor u betekent dit de zekerheid van een goede en veilige  accommodatie.
Branchevereniging van Nederlandse Tentenverhuurbedrijven