WEBSHOP

Tent huren in Friesland, Groningen en Drenthe

Wilt u een tent huren in friesland, groningen, drenthe of noord Holland? Dan kunt u bij Wiersma Tenten terecht. Wiersma Tenten is het bedrijf dat voor elk evenement of feest de geschikte tent heeft. U kunt tenten in diverse maten huren. Naast het huren van een tent in Friesland kunt u bij Wiersma ook terrecht voor de gehele inrichting van de tent.

Tentenverhuur op maat

Wiersma Tenten heeft een breed assortiment en is al sinds jaren een begrip in Friesland en heeft ruime ervaring. Wij zorgen voor een correcte afhandeling zodat u zich kan richten op andere zaken. Wij besteden veel aandacht aan onze materialen zodat uw evenement ook een feest wordt.

Enkele voorbeelden:

  • Pergoda Tenten
  • Alu-Hallen
  • Partytenten

Een keuze maken lastig? Wij helpen u graag de juiste keuze te maken.

Wiersma Tenten is de juiste keuze:

Tent huren in Friesland

Tent huren in Groningen

Tent huren in Drenthe

Natuurlijk zijn er heel veel mogelijkheden en welke soort en formaat tent u ook wil u huren, wij kunnen het voor u verzorgen.

Offerte voor het huren van een tent in Friesland, Groningen of Drenthe

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het huren van een tent in Friesland, catering of onze partyverhuur afdeling?
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij sturen u zsm een offerte op maat.

TentenverhuurFriesland, tentverhuur friesland, friesland verhuur


Voorbeelden ter inspiratie


Over ons

Wiersma tentenverhuur is een enthousiast familiebedrijf dat vanuit Leeuwarden zich iedere dag met een ervaren team volledig inzet om elk evenement van groot tot klein volledig naar de wens van de klant in te vullen. Met onze jarenlange ervaring is Wiersma tentenverhuur het adres voor het huren van een tent in Friesland, Groningen en Drenthe. Onze tentenverhuur en partyverhuur vullen elkaar perfect aan waardoor wij in staat zijn om u een totaalconcept te leveren. Dat kan maar hoeft niet u kunt ook van elke afdeling afzonderlijk gebruik maken. Door onze enorme diversiteit in materialen zal er ook voor u een passende invulling zijn. Wiersma Tenten is het adres voor het huren van een tent in Friesland, Groningen en Drenthe.

wiersma tentenverhuur

Contact

Avondsterweg 10,
8938 AK LEEUWARDEN
Tel.: 058 2519202
Fax: 058 2886133
info@wiersmatenten.nl

Sociaal

Blijf ook op de hoogte via de sociale media en volg ons via Facebook.

TVD

Wij zijn aangesloten bij de Branchevereniging voor tentenverhuurders in Nederland (TVD). In deze vereniging zijn de meest vooraanstaande tentenverhuurders vertegenwoordigd. De leden van deze vereniging zijn uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van brand en veiligheidsnormen. Voor u betekent dit de zekerheid van een goede en veilige  accommodatie.
Branchevereniging van Nederlandse Tentenverhuurbedrijven