WEBSHOP

Tentenverhuur, horecaverhuur en partyverhuur in Friesland, Drenthe en Groningen

Wiersma Tentenverhuur Leeuwarden is gespecialiseerd in het verhuren van aluhallen, partytenten, feesttenten en vip tenten voor ieders budget. Wij maken al 20  jaar het verschil door veel aandacht te besteden aan ons materiaal. Zoekt u een tent voor een bedrijfsfeest, huwelijksfeest of dorpsfeest, wij beschikken over een breed aanbod tenten en aluhallen die het verschil maken.

Aluhal
Bij Wiersmatenten.nl verhuren wij een grote diversiteit aan tenten. De meest verhuurde tent is de aluhal. Deze tent bestaat uit een aluminium constructie met een dak van zeil. De aluhal is uitstekend te koppelen met andere tenten maar kan ook probleemloos tegen een gebouw worden geplaatst. Wij maken onderscheid tussen een alu tent (aluminium frame voorzien van zijkant zeilen) en een aluhal (zelfde frame maar dan voorzien van pvc zijwanden)

Afmetingen Aluhal
Breedte aluhallen: 5, 8, 10, 15 en 20 meter breed
Lengte: per 5 meter verlengbaar  
 
Bij onze aluhallen kunt u kiezen uit: zijkant zeilen, zijkant zeilen met boogvensters, volledig transparante zijkant zeilen maar kan ook worden uitgevoerd met vaste wanden of glazen panelen.
 
Veiligheid 
Een aluhal bied een hoogwaardig onderkomen. Door het sterke alluminium frame wordt een vrije overspanning gecreëerd. Groot voordeel van een aluhal is dat de tent geen midden palen heeft. Alle alluhallen en tenten die Wiersmatenten.nl verhuurd voldoen aan alle veiligheidsnormen conform Tentboek NEN 8020-41.
 
Waarom huren bij Wiersmatenten.nl

  • Schone en nette tenten
  • 20 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Vakkundig personeel
  • Alle tenten gecertificeerd
  • Alle tenten voorzien van Tentboek NEN 8020-41

Onderstaand een overzicht van onze tenten. Heeft u vragen neemt u dan contact met ons op via verhuur@wiersmatenten.nl of op 058 2519202 tijdens kantoor uren. 

 Wiersmatenten.nl is uw specialist op het gebied van tentenverhuur.

 

Offerte

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het huren van een tent of onze partyverhuur afdeling? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Dan krijgt u van ons een offerte op maat....

Offerte aanvragen


Voorbeelden ter inspiratie


Over ons

Wiersma tentenverhuur is een enthousiast familiebedrijf dat vanuit Leeuwarden zich iedere dag met een ervaren team volledig inzet om elk evenement van groot tot klein volledig naar de wens van de klant in te vullen. Met onze jarenlange ervaring is Wiersma tentenverhuur het adres voor het huren van een tent in Friesland, Groningen en Drenthe. Onze tentenverhuur en partyverhuur vullen elkaar perfect aan waardoor wij in staat zijn om u een totaalconcept te leveren. Dat kan maar hoeft niet u kunt ook van elke afdeling afzonderlijk gebruik maken. Door onze enorme diversiteit in materialen zal er ook voor u een passende invulling zijn. Wiersma Tenten is het adres voor het huren van een tent in Friesland, Groningen en Drenthe.

wiersma tentenverhuur

Contact

Avondsterweg 10,
8938 AK LEEUWARDEN
Tel.: 058 2519202
Fax: 058 2886133
info@wiersmatenten.nl

Sociaal

Blijf ook op de hoogte via de sociale media en volg ons via Facebook.

TVD

Wij zijn aangesloten bij de Branchevereniging voor tentenverhuurders in Nederland (TVD). In deze vereniging zijn de meest vooraanstaande tentenverhuurders vertegenwoordigd. De leden van deze vereniging zijn uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van brand en veiligheidsnormen. Voor u betekent dit de zekerheid van een goede en veilige  accommodatie.
Branchevereniging van Nederlandse Tentenverhuurbedrijven