Onze Tenten

Tent huren bij Wiersma tentenverhuur

Wij beschikken over jarenlange ervaring in de verhuur van pagode tenten, alutenten, aluhallen, podia en tentvloeren. Aangezien geen feest gelijk is hebben wij diverse tenten in verschillende afmetingen die wij probleemloos kunnen aanpassen aan uw wensen of omstandigheden. Naast het leveren van een veilige en betrouwbare tent, verhuren wij ook alle toebehoren om uw feest of evenement compleet te maken. 
Wiersma tentenverhuur is jouw partner die staat voor kwaliteit, veiligheid, vakkundigheid, flexibiliteit en service. Ben je dus op zoek naar een feesttent of een grote tent dan moet je bij Wiersma zijn. Wij verzorgen het transport, opslag, montage, demontage en de reiniging van onze tenten en vloeren allemaal in eigen beheer.

Prijzen
Onze prijzen zijn op aanvraag, dit doen wij omdat de kosten voor het huren van een tent afhankelijk zijn van uw wensen en situatie. Wij maken daarom graag voor u een vrijblijvende offerte. De genoemde prijzen op de offerte zijn altijd inclusief op- en afbouw van de tent.

Tent of aluhal?

Bij Wiersma tenten verhuren wij tenten en aluhallen, de basis is gelijk namelijk een veilige en flexibele aluminium constructie, waardoor het mogelijk is om de tent af te stemmen op uw wensen. Een tent is een aluminium  constructie voorzien van zijkant zeilen die u probleemloos open en dicht kunt schuiven. De aluhal is dezelfde tent maar dan voorzien van kunststof zijwand panelen en deuren. Onze tenten en hallen worden standaard voorzien van een waterpas gestelde systeemvloer.

Afmetingen:
- wij hebben tenten in de breedte van 5 - 7.5 - 10 - 12.5 - 15  en 20 meter  beschikbaar
- de tenten zijn in de lengte vanaf 10 meter per vak van 5 meter te verlengen
- specificaties per tent zijn HIER te vinden.

Pagodetenten

Pagodetenten

Onze Pagodetenten geven ieder evenement een feestelijke uitstraling. Daarnaast zijn Pagodetenten ideaal als entree, food of dranken uitgifte of als garderobe.

Alu-tenten

Alu-tenten

Onze Aluminium tent is een veilige, professionele en betrouwbare tent met zijkant zeilen. Verkrijgbaar in 7.5M, 10M, 12.5M, 15M en 20M breed

Alu-hallen, 240cm zijwandhoogte

Alu-hallen, 240cm zijwandhoogte

Aluhal met witte kunststof wanden, verkrijgbaar in 7.5M, 10M, 12.5M, 15M en 20M breed

Alu-hallen, 300cm zijwandhoogte

Alu-hallen, 300cm zijwandhoogte

15M en 20M brede aluhal met 3m zijwandhoogte en kunststof zijwanden

Transparante tenten

Transparante tenten

Ontdek de vele mogelijkheden om bij minder mooi weer toch buiten naar binnen te halen.

Podia

Podia

Podiums voor binnen, podiums voor buiten of een podium met overkapping?, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.