Over ons

Over Wiersma tenten en partyverhuur

De locatie
Vanuit onze thuisbasis Leeuwarden leveren en bouwen wij onze tenten voornamelijk in Noord-Nederland . Wij beschikken op industrie terrein de Hemrik over 7000m2 buiten terrein en 5000m2 aan overdekte opslagruimte om alle verhuur materialen zorgvuldig en geordend op te bergen.Meer dan 25 jaar ervaring
Wij zijn al sinds 1997 actief in het verhuren van tenten en toebehoren. Dit was eerst onder de naam W.B.W. tentenverhuur en catering, in 2005 werd het W.B.Wiersma en in 2008 is het Wiersma tenten en partyverhuur geworden. De catering activiteiten zijn toen beëindigd en er is meer geïnvesteerd in tenten, meubels en horeca benodigdheden.

Kwaliteit en Service
Bij ons staat kwaliteit en service centraal. We plaatsen nette en schone tenten en denken voor, tijdens en na het evenement met u mee. Een ervaren en betrouwbaar team staat paraat. Alle tenten en vloeren worden op professionele manier gewassen en gedroogd.


Zeilen wassen


Vloeren wassen

Totaaloplossing
Naast het verhuren van tenten bieden wij ook alle toebehoren en accessoires die nodig zijn voor de aankleding en afwerking van een tent.Flexibiliteit
Door een breed assortiment en een grote voorraad in onze tenten en materialen kunnen wij garanderen dat wij u de juiste tent kunnen aanbieden. Een feesttent voor het jaarlijkse dorpsfeest, uw huwelijk, beurs, festival of ander evenement, wij hebben de juiste tent voor u.
Logistiek
Bij het verhuren van een tent komt heel wat logistiek kijken, wij hebben alle logistiek in eigen hand. Wij beschikken over voldoende vrachtwagens en heftrucks die afgestemd zijn op de locatie. Al onze vrachtwagens zijn euro 6, en voldoen aan de milieu eisen.

 

Partyverhuur

Verhuur van horecabenodigdheden voor bedrijf en particulier

Bestel nu online Webshop
Heb je een vraag?
Bel ons 058 2519202 of mail naar verhuur@wiersmatenten.nl
Offerte
Wiersma Tentenverhuur & Partyverhuur
Avondsterweg 10
8938 AK Leeuwarden
Telefoon: 058 2519202
Email: verhuur@wiersmatenten.nl

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.