Partyverhuur

Partyverhuur, verhuur van horecabenodigdheden voor bedrijf en particulier

Wiersma Partyverhuur kan met een grote voorraad verhuur artikelen u van dienst zijn met alle party benodigdheden. Al meer dan 15 jaar levert Wiersma Partyverhuur naar alle tevredenheid aan bedrijf en particulier.

In onze webshop vindt u ons complete assortiment huurartikelen en kunt u uw bestelling direct plaatsen. Bent u iets nodig voor een feest of evenement dat u op de website niet kunt vinden? Bel ons, en wij van Wiersma Partyverhuur Leeuwarden proberen het alsnog voor u te regelen. Ook met andere vragen over uw bijeenkomst kunt u bij ons terecht. Of u nu verantwoordelijk bent voor een familiefeestje bij u thuis, een bedrijfsfeest of een groot evenement in een tent: wij geven graag advies. Wij bieden een verhuurservice, en dat maken we graag waar.

Ga naar de webshop

Flexibiliteit en service in verhuur
Wij weten dat het plannen van een feest of evenement lastig is en dat er vaak op het laatste moment nog dingen gebeuren die niet voorzien waren. Flexibiliteit en persoonlijke service is waarmee ons bedrijf groot geworden is. Want of het nu om een bijeenkomst van tien of duizend personen gaat, in dit familiebedrijf heeft iedereen als missie om van élke bijeenkomst een succes te maken.

Waar we in de beginjaren nog met de hand afwasten staat nu een ultramoderne wastunnel van negen meter lang, die in luttele minuten de grootste hoeveelheden servies en bestek wast en droogt en de glazen zelfs poleert. Ons assortiment neemt inmiddels 1200 vierkante meter magazijnoppervlak in beslag en is met heel veel categorieën uitgebreid. Het bezorgen en ophalen van onze huurartikelen gebeurt met eigen vrachtwagens. Wiersma verhuurt de benodigdheden, voor verjaardagsfeesten bij mensen thuis tot unieke evenementen en zakelijke bijeenkomsten.

Wiersma Partyverhuur - Avondsterweg 10, Leeuwarden Friesland tel. 058 - 2519202 - info@wiersmatenten.nl

Partyverhuur

Verhuur van horecabenodigdheden voor bedrijf en particulier

Bestel nu online Webshop
Heb je een vraag?
Bel ons 058 2519202 of mail naar verhuur@wiersmatenten.nl
Offerte
Wiersma Tentenverhuur & Partyverhuur
Avondsterweg 10
8938 AK Leeuwarden
Telefoon: 058 2519202
Email: verhuur@wiersmatenten.nl

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.