Projecten

Hier zijn enkele foto's van projecten die wij hebben gerealiseerd.

Ziekenhuis Heerenveen

Vanaf de eerste uitbraak van het Corona-vrius hebben wij vele verschillende tenten bij Ziekenhuis Tjongerschans in Heerenveen mogen bouwen. De tenten doen o.a. dienst voor triage, bloedafname en drive-trough teststraat. Tevens mochten wij schermen van 180 bij 200 cm plaatsen. Hier zijn o.a. looproutes en wachtruimtes mee gecreëerd.

Keukencentrum Marssum

In opdracht van de Fijnproevers van Keukencentrum Marssum mochten wij een Aluhal bouwen met de afmeting van 10 bij 30 meter. Tijdens de verbouwing van het Keukencentrum zal deze tent dienst doen als verkoop kantoor en showroom. Wij wensen het Keukencentrum goede zaken en een voorspoedige verbouwing toe.

Van Hall Larenstein Leeuwarden

De studenten van de hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden zitten er sinds de uitbraak van het corona-virus ruim bij. Wij hebben hier een Aluhal mogen plaatsen van 15 bij 30 meter. Naast de geïnstalleerde verlichting is de tent grotendeels voorzien van glaspanelen voor zoveel mogelijk daglichtinval. Tevens is de gehele tent verwarmd om ook de winterperiode behaaglijk te overbruggen. 
 

Tijdelijke keuken Ziekenhuis Drachten

De keukenbrigade van Ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten kookt de laatste maanden van 2020 in een tijdelijke keuken. De huidige keuken wordt grondig gerenoveerd en gemoderniseerd om klaar te zijn voor hun nieuw voedingconcept: Smakelijk, op maat en regionaal.
Wij mochten deze verwarmde accommodatie verzorgen.

Westerbork

Herinneringscentrum Kamp Westerbork organiseerde voor de vierde keer De 102.000 Namen Lezen.
Wij mochten voor deze gelegenheid een aantal tenten bouwen. Het betrof hier een Aluhal van 10 bij 15 meter en een Aluhal van 10 bij 10 meter. De beide tenten waren verbonden door een Pagodetent van 5 bij 5 meter. De toegang tot de tenten werd verkregen door een looppad van ca. 40 meter. De tenten mochten wij voorzien van glaspanelen, tapijt, meubilair en verwarming.

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.