Projecten

Hier zijn enkele foto's van projecten die wij hebben gerealiseerd.

150 jaar Wiersma Olie en techniek

150 jaar Wiersma Olie en techniek
Voor Wiersma Olie & Techniek mochten wij een feestpaviljoen plaatsen waar het 150 jarig jubileum in kon worden gevierd. De uitdaging was dat er een Scania torpedo op een podium in de tent moest worden geplaatst, hiervoor hebben we een stuk verhoogde tent geplaatst en die voorzien van zwarte dakzeilen waardoor de lichtshow beter tot zijn recht kwam. Het plaatselijke loonbedrijf heeft daarna een podium gebouwd van Stelcon platen en betonblokken. Voor de entree, catering, promotie en kinderactiviteiten hebben we een aantal pagodetenten aan de tent gebouwd. Ook mochten wij de inrichting verzorgen.

Bajes Beach 2.0

Gevangen in de Blokhuispoort zit een Strand festival "Bajes Beach". Wij mochten hier de tenten, vloeren en frames leveren. .

Café de Bak, Roast, Proefverlof & Restaurant Eindeloos werken samen om het binnenplein van de Blokhuispoort om te toveren tot het meest unieke terras van Leeuwarden.

De zon schijnt en gevangen tussen de muren van de oude gevangenis is het heerlijk vertoeven. 
Ontspannen zit je aan het strand, in de zon of liever onder onze tenten voor een aangename schaduw. Met je telefoon bestel je snel het heerlijkste koude pils, cocktails of misschien een heerlijk Provence rosé. 

Het voelt onwerkelijk en het voelt misschien ook wel als vakantie, vakantie op loopafstand van jouw huis in Leeuwarden. 

Koishow Vijversburg

Juli 2021
Op zaterdag 17 juli opende Park Vijversburg de poorten voor een koishow. Een absolute primeur in het Noorden van Nederland.
“Koi” is de Japanse benaming voor karper en “Nishiki” is het Japanse woord voor veelkleurig kleed. Samengevoegd is het “Nishikigoi” wat gekleurde karper betekent. Deze show wordt georganiseerd door de Koivereniging Koicave. De standhouders op deze show zijn alle belangrijke vijverspeciaalzaken uit de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Zij tonen een gevarieerd aanbod aan producten en diensten.

Wij mochten hier de tenten voor de standhouders leveren maar ook de tenten voor de overdekte terrassen en alle toebehoren zoals de stroomvoorzieningen en meubilair.

Tijdelijke huisvestiging cafetaria

Door een keukenbrand met alles verwoestend resultaat was Café Prins in Kollumerzwaag vanaf 8 Juli genoodzaakt de zaak te sluiten.
Wij werden gevraagd of wij een tijdelijke ruimte met uitstraling konden bouwen waar tijdelijk een (afhaal) ruimte voor het cafetaria in kon worden gerealiseerd. Hiervoor hebben wij gebruik gemaakt van 2  pagode tenten die wij hebben voorzien van een volledig glazen pui aangevuld met een dubbele glazen entree deur. 

Wij wensen Melle en zijn team veel sterkte en succes bij de wederopbouw.

PC Franker

Augustus 2021
Voor de 168e PC in Franeker mochten wij afgelopen week een aantal tenten plaatsen. Door corona moest er worden gekeken naar een nieuwe opzet. Het PC bestuur heeft daarom gekozen voor een aantal food tentjes waarin de lokale ondernemers hun eten en drinken konden verkopen. Wij zijn gevraagd om de tenten op en om het veld en de tenten op het evenementen terrein te plaatsen.

Mede door de entourage en het uitstekende weer was het voor de bezoekers en de organisatie een zeer geslaagde dag. 

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.