Projecten

Hier zijn enkele foto's van projecten die wij hebben gerealiseerd.

Indoor Friesland

Voor dit grote paardensport evenement hebben wij een Aluhal gebouwd bij het WTC in Leeuwarden. De hal heeft een afmeting van 20 bij 50 meter en is uitgevoerd met vaste wandpanelen. De zijwandhoogte van deze Aluhal is 3 meter. Dit laatste is van belang omdat de hal dienst doet als stal voor zowel nationaal als internationaal spring- en dressuurpaarden. 

Centrale Keuring Friese Paarden

Voor de CK 2023 bij manege Gaasterland in Harich mochten wij ook deze zomer weer meerdere Pagodetenten bouwen. 
De tenten en terrassen worden op een hoogte van ca. 50 cm geplaatst zodat het een goed uitzicht geeft op de paarden. 
 

Tijdelijke keuken Ziekenhuis Drachten

De keukenbrigade van Ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten kookt de laatste maanden van 2020 in een tijdelijke keuken. De huidige keuken wordt grondig gerenoveerd en gemoderniseerd om klaar te zijn voor hun nieuw voedingconcept: Smakelijk, op maat en regionaal.
Wij mochten deze verwarmde accommodatie verzorgen.

Opening nieuw hoofdkantoor Royal Smilde

Voor de opening van het nieuwe hoofdkantoor van Royal Smilde in Heerenveen mochten wij afgelopen week in opdracht van Jouke de Vries een groot aantal tenten inclusief aankleding en materiaal plaatsen. Het betreft hier een Aluhal van 20 bij 60 meter en een 20-tal pagodetenten. Deze laatste worden gebruikt voor diverse doeleinden zoals o.a. catering, garderobe, entree en als onderdak voor een aantal foodtrucks.

Jubileum Hochwald

Voor het jubileum van Hochwald Foods in Bolsward mochten wij in opdracht van Haven Evenementen Service een aantal tenten bouwen. Voor de receptie en het feest hebben wij een Alutent van 15 bij 25 gebouwd voorzien van sfeerdoeken. Voor de foodmarket en de catering hebben wij een Alutent van 10 bij 25 meter gebouwd. De beide tenten zijn over de gehele lengte gekoppeld en voorzien van twee pagodetenten voor de entree en garderobe.

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.