Projecten

Hier zijn enkele foto's van projecten die wij hebben gerealiseerd.

De Friesland Zorgverzekeraar Kerstbijeenkomst 2018

In opdracht van Lunch en Koffiecafé Barrevoets, mochten wij in december '18 de tenten inclusief inrichting verzorgen voor de kerstbijeenkomst van zorgverzekeraar De Friesland. Op de parkeerplaats nabij de hoofdingang hebben wij een tent gebouwd met de afmeting van 10 bij 17,5 meter. Deze tent mochten wij voorzien van verwarming, verlichting en complete LED-bar. Rondom de fontein mochten wij 4 tenten van 4 bij 4 meter plaatsen. Deze tenten waren voorzien van verwarming, diverse keuken apparatuur en verlichting. 

Groningen On Ice 2018

Als terugkerend evenement tijdens de wintermaanden wordt er jaarlijks een overdekte ijsbaan gebouwd op De Grote Markt in Groningen. In opdracht van Haven Evenementen Service uit Joure mochten wij de huisvesting voor deze ijsbaan verzorgen. Vorige week zondag hebben wij een Booghal met de afmeting van 20 bij 45 meter gebouwd. Het gedeelte met de ijsbaan van ca. 600 m² is alleen voorzien van een dak. Het verhuur gedeelte heeft een afmeting van 10 bij 20 meter en is voorzien van een aantal glazen deuren en vaste wanden waarvan een groot gedeelte glaspanelen. Hierdoor heeft men altijd mooi zicht op de baan. Als opslag wordt gebruik gemaakt van een 5 bij 5 Pagodetent met vaste wanden welke aan het verhuur gedeelte is gekoppeld. 
De ijsbaan is geopend van 22 november t/m 6 januari 2019 en is een initiatief van Stichting Evenementen Groningen.

PalVéco leveranciersdag Jelco

Voor de leveranciersdag bij groothandel Jelco in Leeuwarden mochten wij in opdracht van Palvé versgroep net als in Heerhugowaard een Aluhal bouwen. Deze Aluhal had de afmeting van 20 bij 20. Ook deze hal was voorzien van een entree tent en geheel uitgevoerd met vaste wanden en dubbele (nood)deuren. In deze hal liet PalVéco wederom ca. 50 leveranciers hun producten demonstreren. Wij gaan er van uit dat alle medewerkers, leveranciers en bezoekers van PalVéco een leuke maar vooral succesvolle dag hebben gehad. 

Explore the North - De Stadskas

Explore the North is een winters stadsfestival dat de historische binnenstad van Leeuwarden drie dagen lang presenteert als podium voor muziek en verhalen. Van 22 tot en met 24 november vieren ze hun zesde editie in een bomvol festivalweekend. Met de bouw van De Stadskas heeft Explore the North een festivalhart gebouwd op het Oldehoofsterkerkhof. Je kunt er tot en met 25 november elke dag tussen twaalf uur ‘s middags en twaalf uur ‘s nachts terecht om te eten, drinken, feesten en relaxen. 
Als basis voor deze Stadskas mochten wij een vloer leggen van 20 bij 17,5 meter. Tevens mochten wij een deel van de inrichting leveren zoals de bistro klapstoelen en de picknicksets. 

PalVéco leveranciersdag

Afgelopen vrijdag mochten wij in opdracht van Palvé versgroep op hun locatie PalVéco in Heerhugowaard een Aluhal bouwen met de afmeting van 10 bij 35. Deze hal is voorzien van een entree tent en geheel uitgevoerd met vaste wanden en dubbele (nood)deuren. In deze hal laat PalVéco ca. 50 leveranciers hun producten demonstreren. Wij wensen alle medewerkers, leveranciers en bezoekers van PalVéco een leuke maar vooral succesvolle dag toe. 

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.