Projecten

Hier zijn enkele foto's van projecten die wij hebben gerealiseerd.

Opening groene waterstofinstallatie Hystock in Veendam

Zijne Majesteit de Koning opende woensdagochtend 26 juni j.l. de groene waterstofinstallatie Hystock van Gasunie in Veendam. Voor dit event mochten wij in opdracht van ZieOmmeZijde een Alutent bouwen van 15 bij 40 meter met een verhoogd gedeelte. Aan de tent gekoppeld een groot terras om alle gasten te ontvangen.

Mar-athon 2019

Voor de Mar-athon rond Sneek 2019 mochten wij ook dit jaar weer het start-finishpodium, diverse tenten, podiumkap en meubilair leveren. 
 

Heaven Open Air 2019

Voor de vijfde editie van het creatieve festival Heaven Open Air op het P6 terrein in Heerenveen mochten wij tenten plaatsen voor o.a. de barren, food en de kluisjes.

Behouden Vaart

In opdracht van Catering en Partyservice Onder de Luifel mochten wij in Den Helder ter ere van een (schip)doop, een Aluhal met doopplatform plaatsen. De Aluhal van 15 bij 35 meter is voorzien van (deels) een transparant dak, vaste wanden, deuren, glaspanelen, verwarming en een terras. Aan deze tent hebben wij voor de catering nog twee pagodetenten gekoppeld.

Zomerfeest Vosseparkwijk 2019

Voor het jaarlijkse Zomerfeest in de Vosseparkwijk mochten wij in opdracht van de organisatie een podiumkap van 10 bij 5 meter op hoogte bouwen. Voor aankleding van het geheel hebben wij aan beide zijde's van het podium een 6 meter hoge steiger constructie gebouwd. Het gehele feestterrein hebben wij tevens mogen voorzien van vloer, meubilair en diverse Pagodetenten.

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.