Projecten

Hier zijn enkele foto's van projecten die wij hebben gerealiseerd.

050&Mode 2018

Op zaterdag 22 september j.l. stond Groningen voor de vierde keer helemaal in het teken van mode. Dit jaar geïnspireerd op het thema Avant-garde. Bezoekers konden zich verheugen op lang shoppen, de najaarscollectie 2018/2019, combinaties zoeken van vintagepareltjes met modemerken op de Blogger Closet sale.
Voor dit evenement hebben wij in opdracht van SD Event Production een viertal pagodetenten deels uitgevoerd met glazen panelen inclusief glasdeuren en een transparante kap met de afmeting van 10 bij 20 meter op de Grote Markt gebouwd. 

Proefverlof Transparant

Voor de landelijke jaardag van de Lighthouse Nederland mochten wij de binnenplaats van de Blokhuispoort en in opdracht van Proefverlof een transparante aluhal bouwen en inrichten.

Tent voor Kraammarkt

ZATERDAG 14 APRIL: KRAAMMARKT IN ZIEKENHUIS NIJ SMELLINGHE

Wegens het succes van voorgaande jaren organiseert ziekenhuis Nij Smellinghe voor de vierde keer op rij een Kraammarkt. Zwangere vrouwen, hun partner, jonge ouders en andere belangstellenden zijn op zaterdag 14 april tussen 10.00 en 16.00 uur welkom in het Drachtster ziekenhuis.

Nij Smellinghe vindt het belangrijk om zwangere vrouwen en hun partners voor te lichten over bevallen in een ziekenhuis. Dit onderwerp komt dan ook aan bod in de presentatie die tijdens de markt vier keer wordt gegeven. Wij hebben hiervoor een tent gebouwd en ingericht met kramen, verwarming en verlichting.

Lost in the greenhouse

Lost in the greenhouse
Een coproductie van Orkater en Schouwburg De Lawei in samenwerking met Theater de Koornbeurs in het kader van Leeuwarden-Friesland 2018. Te zien van 13 april t/m 27 mei in de kas van Hartman in Sexbierum. 

In de kassen bij Sexbierum werken Friese en Poolse arbeiders. Ze plukken er samen tomaten, komkommers en andere groenten Ze vormen een gemeenschap, een mienskip in een kunstmatig stukje Nederland. De jonge Polen hebben huis en haard verlaten. De Friezen zijn thuis, maar zien hun leefomgeving veranderen. Er wordt gewerkt, er wordt gefeest, er wordt gedronken. Er wordt geroddeld en geflirt.

Dan is er plotseling een lijk. Langzaam tekenen zich de contouren af van een tragische liefdesgeschiedenis. We volgen de jonge pool Wojtek. Vanaf het moment dat zijn moeder hem in laat zien dat hij in Polen geen toekomst heeft, tot aan zijn dramatische einde. Eén plukseizoen lang. Hij wordt hartstochtelijk verliefd op een Fries meisje. Is de breekbare Mienskip bestand tegen gevoelens van heimwee, verlies, wrijving en verlangen? 

Wij mochten hier een transparante aluhal bouwen waar de bezoekers voor, tijdens en na de voorstelling kunnen genieten van Fries - Poolse gerechten. 

Lente-tentfeest

In het Voorjaar de klok Vooruit zetten!!
Dan is tijd het voor het Lente-Tentfeest

Voor het eerste tentfeest van Trynwâlden hebben wij een 15m brede aluhal met podium gebouwd.

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.