Projecten

Hier zijn enkele foto's van projecten die wij hebben gerealiseerd.

Havendiner 2018

Tijdens het Havendiner komen bedrijfsleven, bestuurders en havenbedrijf samen op de Pier van Oterdum onder de windmolens aan de Dollard. Onder het genot van een geheel gerecycled diner bespreekt men samen de weg naar nog meer duurzaamheid in de Groninger Havens.
Wij mochten in opdracht van ZieOmmeZijde bv een transparante Alutent 15x30 met transparante entreetent plaatsen.  

Bruiloft Eernewoude

Voor een bruiloft in het Friese Eernewoude mochten wij de inrichting en een tweetal tenten leveren. Op de steiger hebben wij een 5x5 pagodetent met boogramen gebouwd. Op het ponton naast de steiger mochten wij een geheel transparante 8x10 boogtent plaatsen.
In opdracht van de familie Wester. 

050&Mode 2018

Op zaterdag 22 september j.l. stond Groningen voor de vierde keer helemaal in het teken van mode. Dit jaar geïnspireerd op het thema Avant-garde. Bezoekers konden zich verheugen op lang shoppen, de najaarscollectie 2018/2019, combinaties zoeken van vintagepareltjes met modemerken op de Blogger Closet sale.
Voor dit evenement hebben wij in opdracht van SD Event Production een viertal pagodetenten deels uitgevoerd met glazen panelen inclusief glasdeuren en een transparante kap met de afmeting van 10 bij 20 meter op de Grote Markt gebouwd. 

Proefverlof Transparant

Voor de landelijke jaardag van de Lighthouse Nederland mochten wij de binnenplaats van de Blokhuispoort en in opdracht van Proefverlof een transparante aluhal bouwen en inrichten.

Tent voor Kraammarkt

ZATERDAG 14 APRIL: KRAAMMARKT IN ZIEKENHUIS NIJ SMELLINGHE

Wegens het succes van voorgaande jaren organiseert ziekenhuis Nij Smellinghe voor de vierde keer op rij een Kraammarkt. Zwangere vrouwen, hun partner, jonge ouders en andere belangstellenden zijn op zaterdag 14 april tussen 10.00 en 16.00 uur welkom in het Drachtster ziekenhuis.

Nij Smellinghe vindt het belangrijk om zwangere vrouwen en hun partners voor te lichten over bevallen in een ziekenhuis. Dit onderwerp komt dan ook aan bod in de presentatie die tijdens de markt vier keer wordt gegeven. Wij hebben hiervoor een tent gebouwd en ingericht met kramen, verwarming en verlichting.

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.