Projecten

Hier zijn enkele foto's van projecten die wij hebben gerealiseerd.

Opening nieuw hoofdkantoor Royal Smilde

Voor de opening van het nieuwe hoofdkantoor van Royal Smilde in Heerenveen mochten wij afgelopen week in opdracht van Jouke de Vries een groot aantal tenten inclusief aankleding en materiaal plaatsen. Het betreft hier een Aluhal van 20 bij 60 meter en een 20-tal pagodetenten. Deze laatste worden gebruikt voor diverse doeleinden zoals o.a. catering, garderobe, entree en als onderdak voor een aantal foodtrucks.

Jubileum Hochwald

Voor het jubileum van Hochwald Foods in Bolsward mochten wij in opdracht van Haven Evenementen Service een aantal tenten bouwen. Voor de receptie en het feest hebben wij een Alutent van 15 bij 25 gebouwd voorzien van sfeerdoeken. Voor de foodmarket en de catering hebben wij een Alutent van 10 bij 25 meter gebouwd. De beide tenten zijn over de gehele lengte gekoppeld en voorzien van twee pagodetenten voor de entree en garderobe.

Opening nieuw bedrijfspand Weidelco

Voor de officiële opening van het nieuwe bedrijfspand van Weidelco in Leeuwarden mochten wij een grote Aluhal plaatsen. De hoofdhal met een afmeting van 20 bij 75 meter is voorzien van vaste wanden en een glazen entree met doorloop naar de hoofdingang van het bedrijfspand. Voor de catering en goederen opslag hebben wij resp. een hal van 10 bij 10 en een hal van 10 bij 15 meter gekoppeld. Om een goede aansluiting op het pand te krijgen is het hele project op hoogte gebouwd.

SamenLoop voor Hoop Franeker 2019

SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette wordt er stil gestaan bij kanker én wordt het leven gevierd. Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. 
Wij mochten in opdracht van de organisatie pagodetenten plaatsen voor de diverse activiteiten. Voor de Eregasten hebben wij een alutent mogen plaatsen met de afmeting van 10 bij 30 meter. Deze tent is deels voorzien van boogramen. 

Opening groene waterstofinstallatie Hystock in Veendam

Zijne Majesteit de Koning opende woensdagochtend 26 juni j.l. de groene waterstofinstallatie Hystock van Gasunie in Veendam. Voor dit event mochten wij in opdracht van ZieOmmeZijde een Alutent bouwen van 15 bij 40 meter met een verhoogd gedeelte. Aan de tent gekoppeld een groot terras om alle gasten te ontvangen.

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.