Projecten

Hier zijn enkele foto's van projecten die wij hebben gerealiseerd.

Opening Afsluitdijk Wadden Center

Minister Cora van Nieuwenhuizen, Infrastructuur en Waterstaat en gedeputeerde Klaas Kielstra, provincie Fryslân en voorzitter van het samenwerkingsverband De Nieuwe Afsluitdijk, hebben zojuist - donderdag 22 maart - het Afsluitdijk Wadden Center bij Kornwerderzand geopend. Het centrum, dat als een schuimkraag op de dijk is gebouwd, is nu klaar om bezoekers vanuit de hele wereld te ontvangen. Het biedt een interactieve beleving van de Afsluitdijk als internationaal toonbeeld van waterbouw en een plek van vele (nieuwe) verhalen.

Wij plaatsten hier een 15m brede aluhal met glazen wanden, verwarming, groot podium, entree tent en tapijt. Ook hebben wij voor de officiele opening het meubilair geleverd

Opening dbieb Leuwarden

Vrijdag 23 maart vond de officiële opening plaats van dbieb in de Blokhuispoort Bhp! Wethouder Sjoerd Feitsma en directeur Hans van der Veen verrichtten gezamenlijk de openingshandeling.

Wij mochten hier een volledig transparante aluhal plaatsen. Door gebruik te maken van transparante zeilen kwam de omgeving goed tot zijn recht.

LF2018 in Den Haag

Op het Binnenhof hebben wij een 20 meter breed tent paviljoen van 30 meter lang opgezet en compleet ingericht. Daarin was een feestelijke presentatie van het programma van LF2018.

Opendag LF2018

Open dag voor alles voor uw evenement Leeuwarden-Fryslân 2018

Het aftellen kan beginnen! Nog enkele weken en dan gaat LF2018 eindelijk van start. Voor Haaima, Sijperda Verhuur BV , Wiersma Tentenverhuur & Partyverhuur, Haan Reclamewerk, Hessels Toiletwagenverhuur, Strikwerda en Smit Promotions en NDC mediagroep hét moment om hun krachten te bundelen.
Tijdens de open dagen op 11 en 14 december hadden ze op het terrein van Wiersma Tenten- en Partyverhuur van alles opgesteld. Van tenten tot hoogwerkers en van podia tot aan digitale LED schermen, op 2500m2 lieten deze ondernemers zien wat zij in huis hadden en wat ze u kunnen bieden tijdens LF2018. Wees er op tijd bij met het reserveren van materialen/services voor de volledige aankleding van uw project/evenement.

Glemmer

Glemmer

Voor Glemmer hebben wij de bartenten, foodtenten, lockertenten, Vip tenten en Aluhallen mogen plaatsen.

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.