Projecten

Hier zijn enkele foto's van projecten die wij hebben gerealiseerd.

Loop Leeuwarden 2019

In opdracht van de organisatie van de Loop Leeuwarden mochten wij ook dit jaar weer het finishpodium met achterwand bouwen op het Wilhelminaplein. Tevens hebben wij op diverse locaties langs het parcours een aantal pagodetenten mogen bouwen welke dienst deden als EHBO post.

Test Drive Event 2019

Op zaterdag 11 mei j.l. organiseerde Autobedrijf Bourguignon het grootste Testdrive Event van Nederland. Meer dan 90 auto's stonden klaar om getest te worden. 
Wij mochten de Pagodetenten bouwen voor alle deelnemende bedrijven.

Power Valley 2019

Voor Power Valley het jaarlijks terugkerend Tractorpulling festival in Oudkarspel mochten wij afgelopen keer wederom de feesttent en het VIP-deck op hoogte bouwen. 
 

L√Ľkrock 2019

Voor de 2019 editie mochten wij in opdracht van Haven Evenementen Service de feesttent plaatsen. Het betrof hier een Boogtent van 20 bij 55 meter waarbij 10 meter voorzien was van 4 meter hoge zijwanden. De tent was tevens voorzien van een podium met de afmeting 10 bij 20 meter en een van 10 bij 5 meter. 
 

De Nacht van de Filosofie

In opdracht van dbieb mochten wij medio April een Alutent van 15 bij 15 meter plaatsen in de Blokhuispoort. Deze tent was aan drie kanten voorzien van transparante zeilen en als entree werd gebruik gemaakt van een dubbele glasdeur. 
De tent was onderdeel voor de Nacht van de Filosofie. 
http://www.dbieb.nl/nachtvandefilosofie

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.