Projecten

Hier zijn enkele foto's van projecten die wij hebben gerealiseerd.

Mar-athon 2019

Voor de Mar-athon rond Sneek 2019 mochten wij ook dit jaar weer het start-finishpodium, diverse tenten, podiumkap en meubilair leveren. 
 

Heaven Open Air 2019

Voor de vijfde editie van het creatieve festival Heaven Open Air op het P6 terrein in Heerenveen mochten wij tenten plaatsen voor o.a. de barren, food en de kluisjes.

Behouden Vaart

In opdracht van Catering en Partyservice Onder de Luifel mochten wij in Den Helder ter ere van een (schip)doop, een Aluhal met doopplatform plaatsen. De Aluhal van 15 bij 35 meter is voorzien van (deels) een transparant dak, vaste wanden, deuren, glaspanelen, verwarming en een terras. Aan deze tent hebben wij voor de catering nog twee pagodetenten gekoppeld.

Loop Leeuwarden 2019

In opdracht van de organisatie van de Loop Leeuwarden mochten wij ook dit jaar weer het finishpodium met achterwand bouwen op het Wilhelminaplein. Tevens hebben wij op diverse locaties langs het parcours een aantal pagodetenten mogen bouwen welke dienst deden als EHBO post.

Test Drive Event 2019

Op zaterdag 11 mei j.l. organiseerde Autobedrijf Bourguignon het grootste Testdrive Event van Nederland. Meer dan 90 auto's stonden klaar om getest te worden. 
Wij mochten de Pagodetenten bouwen voor alle deelnemende bedrijven.

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.