Projecten

Hier zijn enkele foto's van projecten die wij hebben gerealiseerd.

Motorboot Sneek

Voor Motorboot, de unieke botenshow in Sneek mochten afgelopen voorjaar weer diverse Pagodetenten bouwen en huurmateriaal leveren. De tenten staan verspreid bij de diverse deelnemers. 
Wij bedanken de organisatie wederom voor het verkregen vertrouwen.
 

Finale KPN Marathon Cup 2019

Voor de Finale van de KPN Marathon Cup 2019 mochten wij in opdracht van MHB Event Facilities een aantal tenten plaatsen bij de Elfstedenhal in Leeuwarden.
Aan de voor- en achterkant van de hal hebben wij tenten geplaatst met resp. de afmetingen 5 bij 15 en 10 bij 15 meter. Om de gasten een goed zicht op de baan te laten behouden hebben wij deze tenten voorzien van dubbele glasdeuren en glaspanelen.
Twee 5 bij 5 pagodetenten verzorgden met de dubbele glasdeuren voor de entree van de hoofdtent van 8 bij 25 meter op het plein naast het standbeeld van de Elfstedenrijder. Deze tent was tevens aan de achterzijde uitgebreid met een Pagodetent voor de catering.
Alle tenten mochten wij voorzien van vaste wanden, verwarming en picknickbanken.
Wij willen De Elfstedenhal bedanken voor de gastvrijheid en MHB Event Facilities voor het ons toevertrouwen van deze mooie opdracht.
 

ZUCO Dokkum

Voor de opening van de kleinste Zuivelcoöperatie van Nederland mochten wij een tent inclusief inrichting verzorgen in het hartje van Dokkum. Om de gasten onder het genot van een hapje en een drankje toch zicht te laten houden op de mooie gevel van ZUCO en het gemeentehuis was er gekozen voor een transparant dak en deels transparante zijzeilen.   

Zuco verwerkt dagverse kleinschalige melkstromen tot authentieke zuivelproducten als roomijs, melk, karnemelk, vla, boter, yoghurt en kwark. Iedere dag zullen boeren uit de omgeving hun melk de binnenstad invoeren. Een slang door het raampje van Zuco verbindt de grote melktank in het pand, met de kleine melktank achter trekker buiten. Vanuit de kleine tank wordt de melk iedere ochtend in de grote overgegoten.

De drie jonge initiatiefnemers, Wiebe de Jong, Sander Wijnstra en Hessel Jan Sinnige zetten in op ambachtelijkheid, authenticiteit, duurzaamheid en lokaliteit. Onmiskenbaar zijn deze pijlers terug te vinden in hun producten, maar ook tijdens opening van hun bedrijf. Volle champagne glazen met zelfgemaakte ‘molke’ en ‘sûpe’ werden geheven op de bijzondere dag dat Dokkum officieel een zuivelcoöperatie rijker is.

Wij wensen ZUCO veel succes!
 

De Friesland Zorgverzekeraar Kerstbijeenkomst 2018

In opdracht van Lunch en Koffiecafé Barrevoets, mochten wij in december '18 de tenten inclusief inrichting verzorgen voor de kerstbijeenkomst van zorgverzekeraar De Friesland. Op de parkeerplaats nabij de hoofdingang hebben wij een tent gebouwd met de afmeting van 10 bij 17,5 meter. Deze tent mochten wij voorzien van verwarming, verlichting en complete LED-bar. Rondom de fontein mochten wij 4 tenten van 4 bij 4 meter plaatsen. Deze tenten waren voorzien van verwarming, diverse keuken apparatuur en verlichting. 

Groningen On Ice 2018

Als terugkerend evenement tijdens de wintermaanden wordt er jaarlijks een overdekte ijsbaan gebouwd op De Grote Markt in Groningen. In opdracht van Haven Evenementen Service uit Joure mochten wij de huisvesting voor deze ijsbaan verzorgen. Vorige week zondag hebben wij een Booghal met de afmeting van 20 bij 45 meter gebouwd. Het gedeelte met de ijsbaan van ca. 600 m² is alleen voorzien van een dak. Het verhuur gedeelte heeft een afmeting van 10 bij 20 meter en is voorzien van een aantal glazen deuren en vaste wanden waarvan een groot gedeelte glaspanelen. Hierdoor heeft men altijd mooi zicht op de baan. Als opslag wordt gebruik gemaakt van een 5 bij 5 Pagodetent met vaste wanden welke aan het verhuur gedeelte is gekoppeld. 
De ijsbaan is geopend van 22 november t/m 6 januari 2019 en is een initiatief van Stichting Evenementen Groningen.

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.