Projecten

Hier zijn enkele foto's van projecten die wij hebben gerealiseerd.

Power Valley 2019

Voor Power Valley het jaarlijks terugkerend Tractorpulling festival in Oudkarspel mochten wij afgelopen keer wederom de feesttent en het VIP-deck op hoogte bouwen. 
 

L√Ľkrock 2019

Voor de 2019 editie mochten wij in opdracht van Haven Evenementen Service de feesttent plaatsen. Het betrof hier een Boogtent van 20 bij 55 meter waarbij 10 meter voorzien was van 4 meter hoge zijwanden. De tent was tevens voorzien van een podium met de afmeting 10 bij 20 meter en een van 10 bij 5 meter. 
 

De Nacht van de Filosofie

In opdracht van dbieb mochten wij medio April een Alutent van 15 bij 15 meter plaatsen in de Blokhuispoort. Deze tent was aan drie kanten voorzien van transparante zeilen en als entree werd gebruik gemaakt van een dubbele glasdeur. 
De tent was onderdeel voor de Nacht van de Filosofie. 
http://www.dbieb.nl/nachtvandefilosofie

Finale KPN Marathon Cup 2019

Voor de Finale van de KPN Marathon Cup 2019 mochten wij in opdracht van MHB Event Facilities een aantal tenten plaatsen bij de Elfstedenhal in Leeuwarden.
Aan de voor- en achterkant van de hal hebben wij tenten geplaatst met resp. de afmetingen 5 bij 15 en 10 bij 15 meter. Om de gasten een goed zicht op de baan te laten behouden hebben wij deze tenten voorzien van dubbele glasdeuren en glaspanelen.
Twee 5 bij 5 pagodetenten verzorgden met de dubbele glasdeuren voor de entree van de hoofdtent van 8 bij 25 meter op het plein naast het standbeeld van de Elfstedenrijder. Deze tent was tevens aan de achterzijde uitgebreid met een Pagodetent voor de catering.
Alle tenten mochten wij voorzien van vaste wanden, verwarming en picknickbanken.
Wij willen De Elfstedenhal bedanken voor de gastvrijheid en MHB Event Facilities voor het ons toevertrouwen van deze mooie opdracht.
 

ZUCO Dokkum

Voor de opening van de kleinste Zuivelcoöperatie van Nederland mochten wij een tent inclusief inrichting verzorgen in het hartje van Dokkum. Om de gasten onder het genot van een hapje en een drankje toch zicht te laten houden op de mooie gevel van ZUCO en het gemeentehuis was er gekozen voor een transparant dak en deels transparante zijzeilen.   

Zuco verwerkt dagverse kleinschalige melkstromen tot authentieke zuivelproducten als roomijs, melk, karnemelk, vla, boter, yoghurt en kwark. Iedere dag zullen boeren uit de omgeving hun melk de binnenstad invoeren. Een slang door het raampje van Zuco verbindt de grote melktank in het pand, met de kleine melktank achter trekker buiten. Vanuit de kleine tank wordt de melk iedere ochtend in de grote overgegoten.

De drie jonge initiatiefnemers, Wiebe de Jong, Sander Wijnstra en Hessel Jan Sinnige zetten in op ambachtelijkheid, authenticiteit, duurzaamheid en lokaliteit. Onmiskenbaar zijn deze pijlers terug te vinden in hun producten, maar ook tijdens opening van hun bedrijf. Volle champagne glazen met zelfgemaakte ‘molke’ en ‘sûpe’ werden geheven op de bijzondere dag dat Dokkum officieel een zuivelcoöperatie rijker is.

Wij wensen ZUCO veel succes!
 

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.