Projecten

Hier zijn enkele foto's van projecten die wij hebben gerealiseerd.

PalVéco leveranciersdag Jelco

Voor de leveranciersdag bij groothandel Jelco in Leeuwarden mochten wij in opdracht van Palvé versgroep net als in Heerhugowaard een Aluhal bouwen. Deze Aluhal had de afmeting van 20 bij 20. Ook deze hal was voorzien van een entree tent en geheel uitgevoerd met vaste wanden en dubbele (nood)deuren. In deze hal liet PalVéco wederom ca. 50 leveranciers hun producten demonstreren. Wij gaan er van uit dat alle medewerkers, leveranciers en bezoekers van PalVéco een leuke maar vooral succesvolle dag hebben gehad. 

Explore the North - De Stadskas

Explore the North is een winters stadsfestival dat de historische binnenstad van Leeuwarden drie dagen lang presenteert als podium voor muziek en verhalen. Van 22 tot en met 24 november vieren ze hun zesde editie in een bomvol festivalweekend. Met de bouw van De Stadskas heeft Explore the North een festivalhart gebouwd op het Oldehoofsterkerkhof. Je kunt er tot en met 25 november elke dag tussen twaalf uur ‘s middags en twaalf uur ‘s nachts terecht om te eten, drinken, feesten en relaxen. 
Als basis voor deze Stadskas mochten wij een vloer leggen van 20 bij 17,5 meter. Tevens mochten wij een deel van de inrichting leveren zoals de bistro klapstoelen en de picknicksets. 

PalVéco leveranciersdag

Afgelopen vrijdag mochten wij in opdracht van Palvé versgroep op hun locatie PalVéco in Heerhugowaard een Aluhal bouwen met de afmeting van 10 bij 35. Deze hal is voorzien van een entree tent en geheel uitgevoerd met vaste wanden en dubbele (nood)deuren. In deze hal laat PalVéco ca. 50 leveranciers hun producten demonstreren. Wij wensen alle medewerkers, leveranciers en bezoekers van PalVéco een leuke maar vooral succesvolle dag toe. 

Oktoberfest Kollum 2018

In opdracht van Bar Dancing Paradiso Bar mochten wij afgelopen weekend een ingerichte Aluhal met vaste wanden bouwen in het Friese Kollum. Deze hal van 20 bij 45 meter was bestemd voor het jaarlijkse Oktoberfest.

Privé receptie

Voor een privé receptie in het Friese Sexbierum mochten wij vorige week een Aluhal inclusief inrichting plaatsen. Deze hal met een afmeting van 10 bij 15 meter hebben wij uitgevoerd met vaste wanden, transparante dakzeilen, glasdeuren en voor de helft met glazen panelen. Hierdoor ontstond er een mooi landelijk uitzicht. Rondom hebben wij een terrasvloer gelegd waarop zowel de bezoekers als ook de cateraar de Aluhal konden betreden. Wij mochten deze opdracht uitvoeren voor Marc van Laere Productions.   

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.