Projecten

Hier zijn enkele foto's van projecten die wij hebben gerealiseerd.

Groningen On Ice 2018

Als terugkerend evenement tijdens de wintermaanden wordt er jaarlijks een overdekte ijsbaan gebouwd op De Grote Markt in Groningen. In opdracht van Haven Evenementen Service uit Joure mochten wij de huisvesting voor deze ijsbaan verzorgen. Vorige week zondag hebben wij een Booghal met de afmeting van 20 bij 45 meter gebouwd. Het gedeelte met de ijsbaan van ca. 600 m² is alleen voorzien van een dak. Het verhuur gedeelte heeft een afmeting van 10 bij 20 meter en is voorzien van een aantal glazen deuren en vaste wanden waarvan een groot gedeelte glaspanelen. Hierdoor heeft men altijd mooi zicht op de baan. Als opslag wordt gebruik gemaakt van een 5 bij 5 Pagodetent met vaste wanden welke aan het verhuur gedeelte is gekoppeld. 
De ijsbaan is geopend van 22 november t/m 6 januari 2019 en is een initiatief van Stichting Evenementen Groningen.

Oktoberfest Kollum 2018

In opdracht van Bar Dancing Paradiso Bar mochten wij afgelopen weekend een ingerichte Aluhal met vaste wanden bouwen in het Friese Kollum. Deze hal van 20 bij 45 meter was bestemd voor het jaarlijkse Oktoberfest.

Privé receptie

Voor een privé receptie in het Friese Sexbierum mochten wij vorige week een Aluhal inclusief inrichting plaatsen. Deze hal met een afmeting van 10 bij 15 meter hebben wij uitgevoerd met vaste wanden, transparante dakzeilen, glasdeuren en voor de helft met glazen panelen. Hierdoor ontstond er een mooi landelijk uitzicht. Rondom hebben wij een terrasvloer gelegd waarop zowel de bezoekers als ook de cateraar de Aluhal konden betreden. Wij mochten deze opdracht uitvoeren voor Marc van Laere Productions.   

Havendiner 2018

Tijdens het Havendiner komen bedrijfsleven, bestuurders en havenbedrijf samen op de Pier van Oterdum onder de windmolens aan de Dollard. Onder het genot van een geheel gerecycled diner bespreekt men samen de weg naar nog meer duurzaamheid in de Groninger Havens.
Wij mochten in opdracht van ZieOmmeZijde bv een transparante Alutent 15x30 met transparante entreetent plaatsen.  

Bruiloft Eernewoude

Voor een bruiloft in het Friese Eernewoude mochten wij de inrichting en een tweetal tenten leveren. Op de steiger hebben wij een 5x5 pagodetent met boogramen gebouwd. Op het ponton naast de steiger mochten wij een geheel transparante 8x10 boogtent plaatsen.
In opdracht van de familie Wester. 

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.