Projecten

Hier zijn enkele foto's van projecten die wij hebben gerealiseerd.

Lûd Fan de Middelsee

Lûd fan de Middelsee is een initiatief van Samenwerkende Muziekverenigingen Leeuwarden (SML). In een veranderende maatschappij voelen zij het belang om met de tijd mee te gaan. Jezelf opnieuw uitvinden: dat is het motto van Under de Toer project Lûd fan de Middelsee. Een verhaal over 17 Leeuwarder muziekverenigingen, een verdwenen zee en een toren. En niet zomaar een toren, maar de Oldehove, trots symbool van Leeuwarden.
Meer dan 500 muzikanten verzamelden zich in de schemering van zaterdag 29 september op het plein onder de toren. Ze luisterden naar zijn verhaal. Over hoe het is om mislukt te zijn als kathedraal en de wens om vuurtoren te willen worden. Hoe hij van uitgelachen symbool van de stad (“ut het noait wat weest en it sal noait wat wurde”) een grote attractie van Culturele Hoofdstad is geworden.
In opdracht van MHB Event Facilities mochten wij op het Oldehoofsterkerkhof één podium van 10 bij 10 meter en twee van 10 bij 7,5 meter op 1.60 mtr hoogte inclusief leuningen en trappen bouwen. Het podium van 10 bij 10 meter mochten wij voorzien van een geheel transparante podiumkap.

 

Havendiner 2018

Tijdens het Havendiner komen bedrijfsleven, bestuurders en havenbedrijf samen op de Pier van Oterdum onder de windmolens aan de Dollard. Onder het genot van een geheel gerecycled diner bespreekt men samen de weg naar nog meer duurzaamheid in de Groninger Havens.
Wij mochten in opdracht van ZieOmmeZijde bv een transparante Alutent 15x30 met transparante entreetent plaatsen.  

Bruiloft Eernewoude

Voor een bruiloft in het Friese Eernewoude mochten wij de inrichting en een tweetal tenten leveren. Op de steiger hebben wij een 5x5 pagodetent met boogramen gebouwd. Op het ponton naast de steiger mochten wij een geheel transparante 8x10 boogtent plaatsen.
In opdracht van de familie Wester. 

050&Mode 2018

Op zaterdag 22 september j.l. stond Groningen voor de vierde keer helemaal in het teken van mode. Dit jaar geïnspireerd op het thema Avant-garde. Bezoekers konden zich verheugen op lang shoppen, de najaarscollectie 2018/2019, combinaties zoeken van vintagepareltjes met modemerken op de Blogger Closet sale.
Voor dit evenement hebben wij in opdracht van SD Event Production een viertal pagodetenten deels uitgevoerd met glazen panelen inclusief glasdeuren en een transparante kap met de afmeting van 10 bij 20 meter op de Grote Markt gebouwd. 

Proefverlof Transparant

Voor de landelijke jaardag van de Lighthouse Nederland mochten wij de binnenplaats van de Blokhuispoort en in opdracht van Proefverlof een transparante aluhal bouwen en inrichten.

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.