Projecten

Hier zijn enkele foto's van projecten die wij hebben gerealiseerd.

050&Mode 2018

Op zaterdag 22 september j.l. stond Groningen voor de vierde keer helemaal in het teken van mode. Dit jaar geïnspireerd op het thema Avant-garde. Bezoekers konden zich verheugen op lang shoppen, de najaarscollectie 2018/2019, combinaties zoeken van vintagepareltjes met modemerken op de Blogger Closet sale.
Voor dit evenement hebben wij in opdracht van SD Event Production een viertal pagodetenten deels uitgevoerd met glazen panelen inclusief glasdeuren en een transparante kap met de afmeting van 10 bij 20 meter op de Grote Markt gebouwd. 

Proefverlof Transparant

Voor de landelijke jaardag van de Lighthouse Nederland mochten wij de binnenplaats van de Blokhuispoort en in opdracht van Proefverlof een transparante aluhal bouwen en inrichten.

Lost in the greenhouse

Lost in the greenhouse
Een coproductie van Orkater en Schouwburg De Lawei in samenwerking met Theater de Koornbeurs in het kader van Leeuwarden-Friesland 2018. Te zien van 13 april t/m 27 mei in de kas van Hartman in Sexbierum. 

In de kassen bij Sexbierum werken Friese en Poolse arbeiders. Ze plukken er samen tomaten, komkommers en andere groenten Ze vormen een gemeenschap, een mienskip in een kunstmatig stukje Nederland. De jonge Polen hebben huis en haard verlaten. De Friezen zijn thuis, maar zien hun leefomgeving veranderen. Er wordt gewerkt, er wordt gefeest, er wordt gedronken. Er wordt geroddeld en geflirt.

Dan is er plotseling een lijk. Langzaam tekenen zich de contouren af van een tragische liefdesgeschiedenis. We volgen de jonge pool Wojtek. Vanaf het moment dat zijn moeder hem in laat zien dat hij in Polen geen toekomst heeft, tot aan zijn dramatische einde. Eén plukseizoen lang. Hij wordt hartstochtelijk verliefd op een Fries meisje. Is de breekbare Mienskip bestand tegen gevoelens van heimwee, verlies, wrijving en verlangen? 

Wij mochten hier een transparante aluhal bouwen waar de bezoekers voor, tijdens en na de voorstelling kunnen genieten van Fries - Poolse gerechten. 

Opening Afsluitdijk Wadden Center

Minister Cora van Nieuwenhuizen, Infrastructuur en Waterstaat en gedeputeerde Klaas Kielstra, provincie Fryslân en voorzitter van het samenwerkingsverband De Nieuwe Afsluitdijk, hebben zojuist - donderdag 22 maart - het Afsluitdijk Wadden Center bij Kornwerderzand geopend. Het centrum, dat als een schuimkraag op de dijk is gebouwd, is nu klaar om bezoekers vanuit de hele wereld te ontvangen. Het biedt een interactieve beleving van de Afsluitdijk als internationaal toonbeeld van waterbouw en een plek van vele (nieuwe) verhalen.

Wij plaatsten hier een 15m brede aluhal met glazen wanden, verwarming, groot podium, entree tent en tapijt. Ook hebben wij voor de officiele opening het meubilair geleverd

Opening dbieb Leuwarden

Vrijdag 23 maart vond de officiële opening plaats van dbieb in de Blokhuispoort Bhp! Wethouder Sjoerd Feitsma en directeur Hans van der Veen verrichtten gezamenlijk de openingshandeling.

Wij mochten hier een volledig transparante aluhal plaatsen. Door gebruik te maken van transparante zeilen kwam de omgeving goed tot zijn recht.

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.