Projecten

Hier zijn enkele foto's van projecten die wij hebben gerealiseerd.

LF2018 in Den Haag

Op het Binnenhof hebben wij een 20 meter breed tent paviljoen van 30 meter lang opgezet en compleet ingericht. Daarin was een feestelijke presentatie van het programma van LF2018.

Opendag LF2018

Open dag voor alles voor uw evenement Leeuwarden-Fryslân 2018

Het aftellen kan beginnen! Nog enkele weken en dan gaat LF2018 eindelijk van start. Voor Haaima, Sijperda Verhuur BV , Wiersma Tentenverhuur & Partyverhuur, Haan Reclamewerk, Hessels Toiletwagenverhuur, Strikwerda en Smit Promotions en NDC mediagroep hét moment om hun krachten te bundelen.
Tijdens de open dagen op 11 en 14 december hadden ze op het terrein van Wiersma Tenten- en Partyverhuur van alles opgesteld. Van tenten tot hoogwerkers en van podia tot aan digitale LED schermen, op 2500m2 lieten deze ondernemers zien wat zij in huis hadden en wat ze u kunnen bieden tijdens LF2018. Wees er op tijd bij met het reserveren van materialen/services voor de volledige aankleding van uw project/evenement.

Glemmer

Glemmer

Voor Glemmer hebben wij de bartenten, foodtenten, lockertenten, Vip tenten en Aluhallen mogen plaatsen.

Tenten Tour door Nederland

In opdracht van Onder de Luifel mochten wij in Veghel, Borculo, Steenderen, Bedum, Lutjewinkel en Leeuwarden een aluminium tent van 10m x 45m en drie Highlight tenten als entree plaatsen. De tenten hebben wij voorzien van entree deuren en nooduitgang deuren.

 

Doop van een luxe jacht

Voor de doop van een luxe jacht mochten wij een tentpaviljoen plaatsen en die volledig inrichten met ons meubilair, ook alle party benodigdheden zoals glaswerk, servies en keuken inventaris is door ons geleverd.

Tentpaviljoen voorzien van: transparante dakzeilen, glazen wanden, glazen deuren, vaste wanden, vloer en tapijt.
Inrichting: witte design stoelen, diner tafels aangekleed met linnen, LED bar, LED statafels, steiger houten meubilair, enz. enz.
Keuken: steamers, koelkasten, barbecues, chaving dishes, servies, glaswerk, bestek en keuken benodigdheden.

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.