Stretchtenten

Stretchtenten, ook wel bedoeïenententen of flextenten genoemd, onderscheiden zich van de gangbare tenten door hun veelzijdigheid en visuele aantrekkingskracht.

Over stretchtenten huren

Door het flexibele karakter van de stretchtent zijn de mogelijkheden eindeloos. De palen hoeven bij deze tent niet op een vaste plek geplaatst te worden en daardoor kan gespeeld worden met de opbouw en vorm van de tent. Door de veelzijdigheid in opbouwmogelijkheden zijn deze tenten zeer geschikt voor allerlei creatieve ideeën en concepten. Laat u inspireren door deze bijzonder sfeervolle tent en creëer de stijl die past bij uw evenement of locatie. De stretchtent kan opgezet worden als vrijstaande tent, aan een gevel bevestigd worden, op een ongelijke ondergrond opgebouwd worden of als (semi-)permanente overkapping dienen. Van een strak design tot een meer organische opstelling, de flextent geheel open of een deel gesloten, de mogelijkheden van een stretchtent is eindeloos. Wij kunnen u hierin altijd adviseren als u er niet uit komt. De stretchtent is geschikt voor ieder evenement / feest, denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, receptie, catering of festival.

Voordelen stretchtenten

  • 100% waterdicht
  • Weer en Windbestendig tot windkracht 8
  • Brandwerend volgens Europese norm DIN4102B1/M2
  • Diverse maten beschikbaar
  • Meer keuze uit afmetingen doordat de tenten koppelbaar zijn
  • Eigen stijl creëren door veelzijdige en creatieve opzetmogelijkheden van de stretchtent

Ontstaan stretchtent

De stretchtent is gebaseerd op het ontwerp van de bedoeïenentent uit Afrika. Deze bedoeïenen ontwierpen relatief lage tenten die ze strak spannen met stokken. Omdat het klimaat erg warm is konden de zijkanten helemaal open zodat de wind er goed doorheen kon waaien. Tegenwoordig worden stretchtenten standaard verankerd met grondpennen van een meter. Als de grond dit niet toelaat, zoals asfalt, kan de tent verankerd en gezekerd worden door middel van betonnen blokken.

Partyverhuur

Verhuur van horecabenodigdheden voor bedrijf en particulier

Bestel nu online Webshop
Heb je een vraag?
Bel ons 058 2519202 of mail naar [email protected]
Offerte
Wiersma Tenten & Partyverhuur
Avondsterweg 10
8938 AK Leeuwarden
Telefoon: 058 2519202
Email: [email protected]

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.