Onze tenten

20171211_170431_1.jpg

Meer foto's

Podium overkapping 5x5m
Transparante podium overkaping
Podium verhuur Leeuwarden
Groot binnen podium

Podia

Podium (overkapping)  huren
Wij verhuren podia voor binnen en buiten. De buiten podiums kunnen worden overkapt met een alutent.

Voor de binnen podiums maken wij gebruik van onze podium elementen. Deze elementen hebben een afmeting van 1m x 2m  en kunnen door middel van klemmen worden gekoppeld tot vele afmetingen. De hoogte van deze elementen kan variëren van 20, 40, 60, 80 tot 100cm

De buiten podiums worden gemaakt van een steiger constructie met hierop onze tentvloeren. Onze tentvloeren hebben een afmeting van 250cm x 500cm, hierdoor heeft een buiten podium een minimale afmeting van 500cm breed en 250cm diep. Het meest gebruikt is een podium van 10m breed  en 5m diep met een hoogte van 120cm. Omdat wij met steigermateriaal werken is de minimale hoogte 70cm en daarna met 50cm te verhogen.

Mogelijkheden podia:
Onze binnen podiums kunnen worden voorzien van een rok en trap. De buiten podiums kunnen worden voorzien van een overkapping.
Ook kunnen wij vip decks bouwen voorzien van een leuning en trapopgang en eventueel kunnen wij hier ook tenten op plaatsen.
Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden

Totaal concept 
Naast het leveren van een veilige en betrouwbare tent, verhuren wij ook alle toebehoren om uw feest of evenement compleet te maken, zoals: verwarming, tapijt, tafels en stoelen, podia, verlichting en nog veel meer. Kijkt u voor deze benodigdheden in onze webshop.

Huren bij Wiersmatenten.nl
Wiersma tentenverhuur is jouw partner die staat voor kwaliteit, veiligheid, vakkundigheid, flexibiliteit en service. Ben je dus op zoek naar een feesttent of een grote tent dan moet je bij Wiersma zijn. Wij verzorgen het transport, opslag, montage en demontage en de reiniging van onze tenten allemaal in eigen beheer.

Selecteer de gewenste tent
Gegevens evenement
Ga verder
Locatie gegevens
Ga verder
Uw gegevens

Bijzondere eigenschappenOok losse podiums leverbaar


Podium hoogte in overleg.


Kan worden aangebouwd.


Word geleverd met rok en trap.

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.