Onze Tenten

Tent huren bij Wiersma tentenverhuur

Wij beschikken over jarenlange ervaring in de verhuur van pagode tenten, alutenten, aluhallen, podia en tentvloeren. Aangezien geen feest gelijk is hebben wij diverse tenten in verschillende afmetingen die wij probleemloos kunnen aanpassen aan uw wensen of omstandigheden. Naast het leveren van een veilige en betrouwbare tent, verhuren wij ook alle toebehoren om uw feest of evenement compleet te maken. 
Wiersma tentenverhuur is jouw partner die staat voor kwaliteit, veiligheid, vakkundigheid, flexibiliteit en service. Ben je dus op zoek naar een feesttent of een grote tent dan moet je bij Wiersma zijn. Wij verzorgen het transport, opslag, montage, demontage en de reiniging van onze tenten en vloeren allemaal in eigen beheer.

Prijzen
Onze prijzen zijn op aanvraag, dit doen wij omdat de kosten voor het huren van een tent afhankelijk zijn van uw wensen en situatie. Wij maken daarom graag voor u een vrijblijvende offerte. De genoemde prijzen op de offerte zijn altijd inclusief op- en afbouw van de tent.

Tent of aluhal?

Bij Wiersma tenten verhuren wij tenten en aluhallen, de basis is gelijk namelijk een veilige en flexibele aluminium constructie, waardoor het mogelijk is om de tent af te stemmen op uw wensen. Een tent is een aluminium  constructie voorzien van zijkant zeilen die u probleemloos open en dicht kunt schuiven. De aluhal is dezelfde tent maar dan voorzien van kunststof zijwand panelen en deuren. Onze tenten en hallen worden standaard voorzien van een waterpas gestelde systeemvloer.

Afmetingen:
- wij hebben tenten in de breedte van 5 - 7.5 - 10 - 12.5 - 15  en 20 meter  beschikbaar
- de tenten zijn in de lengte vanaf 10 meter per vak van 5 meter te verlengen
- specificaties per tent zijn HIER te vinden.

theaterkap aan tent.JPG

Meer foto's

Podium overkapping 5x5m
Transparante podium overkaping
Podium verhuur Leeuwarden
Groot binnen podium

Theaterkap

Theaterkap

Het is mogelijk om een gedeelte van de tent te bouwen met een hogere zijwandhoogte. Hierdoor komt er meer hoogte boven het podium, of zijn er meer mogelijkheden als er een hoger podium is gewenst. Wij bouwen dan een verhoogd stuk aan de tent vast. Dit kan bij de 10 meter tent, de 15 meter tent en de 20 meter tent. Ook in aluhal uitvoering mogelijk

De theaterkap is geheel verduisterd waardoor verlichting nog beter tot zijn recht komt.

Afmetingen:

10m breed, 5M of 10M diep, zijwandhoogte 3 meter
15m breed, 5M of 10M diep, zijwandhoogte 4 meter
20m breed, 5M of 10M diep, zijwandhoogte 4 meter

Podiumhoogte variabel tussen 110cm en 200cm.
Er zijn enorm veel mogelijkheden, voor een advies op maat kunt u contact opnemen..

Selecteer de gewenste tent
Gegevens evenement
Ga verder
Locatie gegevens
Ga verder
Uw gegevens

Bijzondere eigenschappenOok zonder podium leverbaar


Podium hoogte in overleg.


Word geleverd met rok en trap.

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.