Onze Tenten

IMG-20210610-WA0005.jpg

Meer foto's

5x5 punttent
5 x 5 punttent
party tenten
Fair

Pagodetenten

Pagode tent huren
Een pagode tent is prima inzetbaar voor elk type feest. Deze tent wordt veelvuldig gebruikt voor bar tenten, culinaire festiviteiten, en de grotere buiten evenementen, maar ook veel bij de mensen thuis in de achtertuin. 

Afmetingen
Wij verhuren pagode tenten van 5x5. De tenten kunnen onderling worden gekoppeld of worden gekoppeld aan onze tenten en hallen door middel van regengoten

Mogelijkheden pagode tenten:
De pagode tent kunnen wij leveren met en zonder vloer, zonder vloer is alleen mogelijk als wij de tent kunnen verankeren met pennen van 80cm die de grond in gaan.
De pagode tent word standaard geleverd met witte zijkantzeilen die je probleemloos open en dicht kun schuiven. Zonder meerprijs is het mogelijk om er boogramen in laten plaatsen. Tegen meerprijs kunnen wij de tent ook voorzien van volledig transparante zijkantzeilen, vaste wanden, glas wanden, entree deur en nooddeuren.

Veilig en representatief
Al onze tenten voldoen aan alle Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een Tentboek, (conform NEN 8020-41), met daarin alle constructieberekeningen en technische informatie. 

Totaal concept 
Naast het leveren van een veilige en betrouwbare tent, verhuren wij ook alle toebehoren om uw feest of evenement compleet te maken, zoals: verwarming, tapijt, tafels en stoelen, podia, verlichting en nog veel meer. Kijkt u voor deze benodigdheden in onze webshop.

Huren bij Wiersmatenten.nl
Wiersma tentenverhuur is jouw partner die staat voor kwaliteit, veiligheid, vakkundigheid, flexibiliteit en service. Ben je dus op zoek naar een feesttent of een grote tent dan moet je bij Wiersma zijn. Wij verzorgen het transport, opslag, montage en demontage en de reiniging van onze tenten allemaal in eigen beheer.

Selecteer de gewenste tent
Gegevens evenement
Ga verder
Locatie gegevens
Ga verder
Uw gegevens

Bijzondere eigenschappenLuxe aluminium tentconstructie


Sierlijk puntdak


Grote voorraad


Geen scheerlijnen


Schone en nette tenten

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.