Onze Tenten

Stretchtentnew.jpg

Meer foto's

Welcome to the Village
Flextent Friesland
0
0

Stretchtent

Stretchtent huren
Een echte eye-catcher!

Een Stretchtent is prima inzetbaar voor elk type feest. De stretchtenten zijn onderling koppelbaar door middel van regengoten hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos.

Deze tent wordt veelvuldig gebruikt voor bruiloften,  festivals, evenementen, fairs, en culinaire festiviteiten.

Afmetingen en kleuren
Wij hebben platina stretchtenten van 10,5m x 10 meter en van 10,5 x 15m. De stretchtenten zijn uitstekend lekvrij te koppelen waardoor de afmetingen en mogelijkheden bijna eindeloos zijn.

Mogelijkheden Stretchtent
Een stretchtent is van oorsprong een schaduwdoek hierdoor zitten er geen zijkanten in de stretchtent, dit maakt de tent minder geschikt voor een regenachtige dag. Wel kunnen wij de stretchtent voorzien van een vloer. 
 
Veilig en representatief
Al onze tenten voldoen aan alle Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een Tentboek, (conform NEN 8020-41), met daarin alle constructieberekeningen en technische informatie. 

Totaal concept 
Naast het leveren van een veilige en betrouwbare tent, verhuren wij ook alle toebehoren om uw feest of evenement compleet te maken, zoals: verwarming, tapijt, tafels en stoelen, podia, verlichting en nog veel meer. Kijkt u voor deze benodigdheden in onze webshop.

Huren bij Wiersmatenten.nl
Wiersma tentenverhuur is jouw partner die staat voor kwaliteit, veiligheid, vakkundigheid, flexibiliteit en service. Ben je dus op zoek naar een feesttent of een grote tent dan moet je bij Wiersma zijn. Wij verzorgen het transport, opslag, montage en demontage en de reiniging van onze tenten allemaal in eigen beheer.

Selecteer de gewenste tent
Gegevens evenement
Ga verder
Locatie gegevens
Ga verder
Uw gegevens

Bijzondere eigenschappenLeverbaar in Platina (zilvergrijs)


Flexibel


Zijwandhoogte is variabel


Onderling koppelbaar

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.