Onze Tenten

IMG-20200820-WA0002.jpg

Meer foto's

Tent
Partytent
Tenten
tentje

Tenten

Tent huren
Bij Wiersma tenten verhuren wij aluhallen en alutenten, de basis is gelijk namelijk een veilige en flexibele aluminium constructie, waardoor het mogelijk is om de tent af te stemmen op uw wensen. Een tent is een aluminium  constructie voorzien van zijkant zeilen die u probleemloos open en dicht kunt schuiven. De alutent wordt standaard voorzien van een waterpas gestelde systeemvloer.

Mogelijkheden van onze tenten
De alu tent wordt standaard geleverd met witte zijkantzeilen, zonder meerprijs kunnen we de tent voorzien van boogramen. Tegen meerprijs kunnen wij de tent voorzien van glazen wanden, glazen entree deuren, en witte nooddeuren. Uiteraard kunnen in de aluhal ook transparante dakzeilen en eventueel transparante zijkant zeilen.

Prijzen
Onze prijzen zijn op aanvraag, dit doen wij omdat de kosten voor het huren van een tent afhankelijk zijn van uw wensen en situatie. Wij maken daarom graag voor u een vrijblijvende offerte. De genoemde prijzen op de offerte zijn altijd inclusief op- en afbouw van de tent.

Specificaties
Breedte:  5, 7.5, 10, 12.5, 15 en 20 meter
Lengte: onbeperkt met 5 meter te verlengen
Opties: dubbele deuren, harde wanden, glaswanden, transparante zeilen, tapijt, verwarming, verlichting

Wat is de ideale tentmaat voor jouw feest?
Dat kun je eenvoudig berekenen door het aantal verwachte personen te vermenigvuldigen met het aantal vierkante meters zoals hieronder genoemd.
 
Staand (1 m2 p.p.)
Staand publiek met tafels
verspreid door de ruimte.
Optreden (0,75 m2 p.p.)
Volledig staand publiek gericht
op een podium.
Theater (1 m2 p.p.)
Netjes in rijen opgestelde
stoelen.
Diner (2 m2 p.p.)
Tafels met stoelen
daaromheen 

Tel hierbij de ruimte voor een podium, de bar en overige benodigde ruimte bij op.
Bij een uitkomst van 200 m2  zou je dus kunnen kiezen voor een tent van 10 x 20. Bij twijfel kun je natuurlijk altijd bellen voor een advies op maat.

Veilig en representatief
Al onze tenten voldoen aan alle Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een Tentboek, (conform NEN 8020-41), met daarin alle constructieberekeningen en technische informatie. 

Totaal concept 
Naast het leveren van een veilige en betrouwbare tent, verhuren wij ook alle toebehoren om uw feest of evenement compleet te maken, zoals: verwarming, tapijt, tafels en stoelen, podia, verlichting en nog veel meer. Kijkt u voor deze benodigdheden in onze webshop.

Huren bij Wiersmatenten.nl
Wiersma tentenverhuur is jouw partner die staat voor kwaliteit, veiligheid, vakkundigheid, flexibiliteit en service. Ben je dus op zoek naar een feesttent of een grote tent dan moet je bij Wiersma zijn. Wij verzorgen het transport, opslag, montage en demontage en de reiniging van onze tenten allemaal in eigen beheer.
 

Selecteer de gewenste tent
Gegevens evenement
Ga verder
Locatie gegevens
Ga verder
Uw gegevens

Bijzondere eigenschappenZelfdragende constructie


Geen middenpalen


Per 5 meter verlengbaar


Sterk aluminium frame


Voorzien van alle certificaten en bouwboeken

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.