Onze Tenten

ThomasVaer-OdL-Doop-Acta Centaurus-Den Helder-20190522-0001.jpg

Meer foto's

Tent
0
0
0

Transparante tenten

Transparante tenten

Een transparante tent, dat is een doorzichtige tent waarbij je in de tent toch kunt genieten van de omgeving. 
In de basis is het nog steeds de solide en veilige aluminium constructie maar wij voorzien de tent dan rondom van transparante zeilen zijwanden of luxe glaspanelen met dubbele tentdeuren. Ook de daken en gevels kunnen volledig doorzichtig. Een transparante tent geeft een open, luxe en indrukwekkende uitstraling aan je evenement. Overdag zie je omgeving en ’s avonds de sterren!

Mogelijkheden
Wij kunnen de 5, 8, 10 en 15 meter brede tenten volledig transparant leveren, de 20 meter brede tenten kunnen we deels voorzien van transparante zeilen. Vraag naar de mogelijkheden.

Veilig en representatief
Al onze tenten voldoen aan alle Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een Tentboek, (conform NEN 8020-41), met daarin alle constructieberekeningen en technische informatie. 

Totaal concept 
Naast het leveren van een veilige en betrouwbare tent, verhuren wij ook alle toebehoren om uw feest of evenement compleet te maken, zoals: verwarming, tapijt, tafels en stoelen, podia, verlichting en nog veel meer. Kijkt u voor deze benodigdheden in onze webshop.

Huren bij Wiersmatenten.nl
Wiersma tentenverhuur is jouw partner die staat voor kwaliteit, veiligheid, vakkundigheid, flexibiliteit en service. Ben je dus op zoek naar een feesttent of een grote tent dan moet je bij Wiersma zijn. Wij verzorgen het transport, opslag, montage, demontage en de reiniging van onze tenten en vloeren allemaal in eigen beheer.

Selecteer de gewenste tent
Gegevens evenement
Ga verder
Locatie gegevens
Ga verder
Uw gegevens

Bijzondere eigenschappenBij minder mooi weer, toch buiten


open, luxe en indrukwekkende uitstraling


360 graden uitzicht


Meerdere mogelijkheden

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.