Onze Tenten

20160504_160845.jpg

Meer foto's

0
0
0
0

Podia

Podium huren

Wil jij een podium huren voor een optreden, voorstelling of presentatie? Wij verhuren zowel complete podia als losse podiumdelen en alle benodigde accessoires. Je kan dus in één keer een compleet podium huren of op maat een podium samenstellen. 

Losse podiumdelen
De losse podiumdelen kun je zelf  vrij eenvoudig opbouwen. Deze podiums zijn alleen geschikt voor binnen of voor in een tent. Wij leveren deze podium elementen in verschillende hoogtes. Kijkt u voor deze benodigdheden in onze webshop voor de mogelijkheden en de prijzen.

Buitenpodia
De buitenpodia maken wij van onze vloerdelen en steigermateriaal, deze combinatie zorgt voor een solide basis. Door het gebruik van steigermateriaal zijn er erg veel mogelijkheden. Doordat wij gebruik maken van vloerdelen kunnen we alleen podiums bouwen die te maken zijn van vloeren van 2,5M x 5M dus dan kan een 5x5, 5 x 10, 10 x 10, 15 x 10 en nog veel meer.

Podiumoverkaping
Door het gebruik van onze vloerdelen kunnen wij alu-tenten op de verhoogde podiumvloeren bouwen in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Ideaal voor een presentatie, prijsuitreiking of optreden op een podium.

Witte of transparante podiumoverkapping huren
Onze overkappingen zijn standaard voorzien van witte, niet licht doorlatende (OPAK) dak- en zijzeilen. Deze zeilen laten geen zonlicht door en zijn daarom perfect voor een podium. Zo komt aangebrachte verlichting volledig tot z’n recht. Wil je juist een andere uitstraling met veel lichtinval of een doorkijk naar de achtergrond, dan kunnen wij ook een transparante overkapping plaatsen.

Selecteer de gewenste tent
Gegevens evenement
Ga verder
Locatie gegevens
Ga verder
Uw gegevens

Bijzondere eigenschappenPodium elementen in 20, 40, 60 en 80cm hoogte


Afgerokt en met trap leverbaar


Buiten podiums van steigermateriaal


Gekeurd materiaal


Ook met transparante overkaping leverbaar

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.