Onze Tenten

20170306_142253.jpg

Meer foto's

Boog tent
Entree tent
Deur in tent
Vip Entree

Walkway

Walkway 3M of 5M breed

De walkway is zeer geschikt om uw gasten een fraaie entree te bieden maar ook om tenten onderling te verbinden. De aluminium constructie is ook zeer geschikt om een verbinding te maken tussen een tent en een bestaand gebouw.  Losstaand en eventueel met een rode loper en afzetpalen zal deze Walkway een herkenbare entree voor uw gasten zijn. De Walkway heeft een zijkanthoogte van 2.3 meter en kan zowel als overkapping als in gesloten uitvoering geplaatst worden.

Mogelijkheden
Wij kunnen de walkway leveren in 3 meter en 5 meter breed.
We kunnen deze tent voorzien van vloer, maar ook zonder vloer is mogelijk.
De 5 meter brede tent kunnen we ook transparant leveren.
Ook Entree deuren en ramen zijn mogelijk.

Voor nog meer mogelijkeden kunt u contact met ons opnemen.

Veilig en representatief
Al onze tenten voldoen aan alle Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een Tentboek, (conform NEN 8020-41), met daarin alle constructieberekeningen en technische informatie. 

Totaal concept 
Naast het leveren van een veilige en betrouwbare tent, verhuren wij ook alle toebehoren om uw feest of evenement compleet te maken, zoals: verwarming, tapijt, tafels en stoelen, podia, verlichting en nog veel meer. Kijkt u voor deze benodigdheden in onze webshop.

Huren bij Wiersmatenten.nl
Wiersma tentenverhuur is jouw partner die staat voor kwaliteit, veiligheid, vakkundigheid, flexibiliteit en service. Ben je dus op zoek naar een feesttent of een grote tent dan moet je bij Wiersma zijn. Wij verzorgen het transport, opslag, montage, demontage en de reiniging van onze tenten en vloeren allemaal in eigen beheer.

Selecteer de gewenste tent
Gegevens evenement
Ga verder
Locatie gegevens
Ga verder
Uw gegevens

Bijzondere eigenschappen

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.