Onze Tenten

aluhal.jpg

Meer foto's

Aluhal 15 meter breed
Boogtent Friesland
5 meter brede partytent
5 meter feestent

Alu hallen

Aluhal tent huren
Bij Wiersma tenten verhuren wij aluhallen en alutenten, de basis is gelijk namelijk een veilige en flexibele aluminium constructie, waardoor het mogelijk is om de tent af te stemmen op uw wensen. Een tent is een aluminium  constructie voorzien van zijkant zeilen die u probleemloos open en dicht kunt schuiven. De aluhal is dezelfde tent maar dan voorzien van kunststof zijwandpanelen en deuren. De alutent wordt standaard voorzien van een waterpas gestelde systeemvloer.

Prijzen
Onze prijzen zijn op aanvraag, dit doen wij omdat de kosten voor het huren van een tent afhankelijk zijn van uw wensen en situatie. Wij maken daarom graag voor u een vrijblijvende offerte. De genoemde prijzen op de offerte zijn altijd inclusief op- en afbouw van de tent.

Specificaties
Breedte:  5, 7.5, 10, 12.5, 15 en 20 meter
Lengte: onbeperkt met 5 meter te verlengen
Opties: dubbele deuren, zijzeilen, glaswanden, transparante zeilen, tapijt, verwarming, verlichting

Mogelijkheden aluhal
De aluhal wordt standaard geleverd met witte wand panelen en een deur, tegen meerprijs kunnen wij de aluhal voorzien van glazen wanden, glazen entree deur, en witte nooddeuren. Uiteraard kunnen in de aluhal ook transparante dakzeilen en eventueel transparante zijkant zeilen.


Wat is de ideale tentmaat voor jouw feest?
Dat kun je eenvoudig berekenen door het aantal verwachte personen te vermenigvuldigen met het aantal vierkante meters zoals hieronder genoemd.
 

Staand (1 m2 p.p.)
Staand publiek met statafels verspreid door de ruimte.

Optreden (0,75 m2 p.p.)
Volledig staand publiek gericht op een podium.

Theater (1 m2 p.p.)
Netjes in rijen opgestelde stoelen.

Diner (2 m2 p.p.)
Tafels met daaromheen 4 – 5 personen.


Tel hierbij de ruimte voor een podium, de bar en overige benodigde ruimte bij op.
Bij een uitkomst van 200 m2  zou je dus kunnen kiezen voor een tent van 10 x 20. Bij twijfel kun je natuurlijk altijd bellen voor een advies op maat.

Veilig en representatief
Al onze tenten voldoen aan alle Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een Tentboek, (conform NEN 8020-41), met daarin alle constructieberekeningen en technische informatie. 

Totaal concept 
Naast het leveren van een veilige en betrouwbare tent, verhuren wij ook alle toebehoren om uw feest of evenement compleet te maken, zoals: verwarming, tapijt, tafels en stoelen, podia, verlichting en nog veel meer. Kijkt u voor deze benodigdheden in onze webshop.

Huren bij Wiersmatenten.nl
Wiersma tentenverhuur is jouw partner die staat voor kwaliteit, veiligheid, vakkundigheid, flexibiliteit en service. Ben je dus op zoek naar een feesttent of een grote tent dan moet je bij Wiersma zijn. Wij verzorgen het transport, opslag, montage, demontage en de reiniging van onze tenten en vloeren allemaal in eigen beheer.
 

Selecteer de gewenste tent
Gegevens evenement
Ga verder
Locatie gegevens
Ga verder
Uw gegevens

Bijzondere eigenschappenVrijblijvende offerte op maat


Veilig


Hoge kwaliteit


Representatief


Persoonlijk advies

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.