Projecten

Hier zijn enkele foto's van projecten die wij hebben gerealiseerd.

Tijdelijke keuken Ziekenhuis Drachten

De keukenbrigade van Ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten kookt de laatste maanden van 2020 in een tijdelijke keuken. De huidige keuken wordt grondig gerenoveerd en gemoderniseerd om klaar te zijn voor hun nieuw voedingconcept: Smakelijk, op maat en regionaal.
Wij mochten deze verwarmde accommodatie verzorgen.

Opening nieuw hoofdkantoor Royal Smilde

Voor de opening van het nieuwe hoofdkantoor van Royal Smilde in Heerenveen mochten wij afgelopen week in opdracht van Jouke de Vries een groot aantal tenten inclusief aankleding en materiaal plaatsen. Het betreft hier een Aluhal van 20 bij 60 meter en een 20-tal pagodetenten. Deze laatste worden gebruikt voor diverse doeleinden zoals o.a. catering, garderobe, entree en als onderdak voor een aantal foodtrucks.

Jubileum Hochwald

Voor het jubileum van Hochwald Foods in Bolsward mochten wij in opdracht van Haven Evenementen Service een aantal tenten bouwen. Voor de receptie en het feest hebben wij een Alutent van 15 bij 25 gebouwd voorzien van sfeerdoeken. Voor de foodmarket en de catering hebben wij een Alutent van 10 bij 25 meter gebouwd. De beide tenten zijn over de gehele lengte gekoppeld en voorzien van twee pagodetenten voor de entree en garderobe.

Opening nieuw bedrijfspand Weidelco

Voor de officiële opening van het nieuwe bedrijfspand van Weidelco in Leeuwarden mochten wij een grote Aluhal plaatsen. De hoofdhal met een afmeting van 20 bij 75 meter is voorzien van vaste wanden en een glazen entree met doorloop naar de hoofdingang van het bedrijfspand. Voor de catering en goederen opslag hebben wij resp. een hal van 10 bij 10 en een hal van 10 bij 15 meter gekoppeld. Om een goede aansluiting op het pand te krijgen is het hele project op hoogte gebouwd.

Behouden Vaart

In opdracht van Catering en Partyservice Onder de Luifel mochten wij in Den Helder ter ere van een (schip)doop, een Aluhal met doopplatform plaatsen. De Aluhal van 15 bij 35 meter is voorzien van (deels) een transparant dak, vaste wanden, deuren, glaspanelen, verwarming en een terras. Aan deze tent hebben wij voor de catering nog twee pagodetenten gekoppeld.

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.