Projecten

Hier zijn enkele foto's van projecten die wij hebben gerealiseerd.

SamenLoop voor Hoop Franeker 2019

SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette wordt er stil gestaan bij kanker én wordt het leven gevierd. Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. 
Wij mochten in opdracht van de organisatie pagodetenten plaatsen voor de diverse activiteiten. Voor de Eregasten hebben wij een alutent mogen plaatsen met de afmeting van 10 bij 30 meter. Deze tent is deels voorzien van boogramen. 

Opening groene waterstofinstallatie Hystock in Veendam

Zijne Majesteit de Koning opende woensdagochtend 26 juni j.l. de groene waterstofinstallatie Hystock van Gasunie in Veendam. Voor dit event mochten wij in opdracht van ZieOmmeZijde een Alutent bouwen van 15 bij 40 meter met een verhoogd gedeelte. Aan de tent gekoppeld een groot terras om alle gasten te ontvangen.

Mar-athon 2019

Voor de Mar-athon rond Sneek 2019 mochten wij ook dit jaar weer het start-finishpodium, diverse tenten, podiumkap en meubilair leveren. 
 

Heaven Open Air 2019

Voor de vijfde editie van het creatieve festival Heaven Open Air op het P6 terrein in Heerenveen mochten wij tenten plaatsen voor o.a. de barren, food en de kluisjes.

Behouden Vaart

In opdracht van Catering en Partyservice Onder de Luifel mochten wij in Den Helder ter ere van een (schip)doop, een Aluhal met doopplatform plaatsen. De Aluhal van 15 bij 35 meter is voorzien van (deels) een transparant dak, vaste wanden, deuren, glaspanelen, verwarming en een terras. Aan deze tent hebben wij voor de catering nog twee pagodetenten gekoppeld.

Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.