Veelgestelde vragen

Onderstaand ziet u een overzicht van de veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Ja een offerte aanvraag is altijd vrijblijvend en wij reserveren geen tenten voor je. Pas als je hebt bevestigd gaan wij kijken of de tent nog beschikbaar is.

Wij kunnen op bijna elke ondergrond bouwen, hoogte verschillen zijn voor ons geen probleem. Mocht de situatie zo zijn dat er enorme verschillen in hoogte zijn dan willen we dat wel van te voren weten zodat we voldoende vulhout en de juiste materialen mee kunnen nemen.
 

Hoe eerder hoe beter, zo vergroot je de kans dat wij op de gewenste dag de tent kunnen opbouwen. Wij hebben een grote voorraad tenten maar de hoeveelheid tenten die wij op een dag kunnen bouwen bepaalt of de planning vol zit of niet.

Alle genoemde tent prijzen zijn inclusief opbouwen en afbreken. De transportkosten worden altijd duidelijk vermeld. Bij ons zijn er geen verrassingen achteraf.

Wij verhuren tenten, aluhallen en Event hallen, de basis is gelijk namelijk een veilige en flexibele aluminium constructie, waardoor het mogelijk is om de tent af te stemmen op uw wensen. Een tent is een aluminium constructie voorzien van zijkant zeilen die je probleemloos open en dicht kunt schuiven, de aluhal is dezelfde tent maar dan voorzien van kunststof zijwand panelen en deuren. Een Eventhal is ook een aluhal maar dan met een zijwandhoogte van 3 meter. Al onze tenten en hallen worden standaard voorzien van een waterpas gestelde systeemvloer.

In de meeste gevallen is het gewicht van onze vloeren voldoende verankering, mocht dat niet voldoende zijn dan slaan we haringen bij.
Als we geen haringen kunnen plaatsen omdat er bijvoorbeeld kabels en leidingen liggen of de bestrating niet mag worden beschadigd dan kunnen we ook ballastblokken plaatsen. In overleg kijken we mee over de best passende optie(s) voor jouw situatie.

Nee dat is niet mogelijk. Wij hebben alleen professionele tenten in het assortiment waarbij enige kennis en ervaring vereist is. Wel kun je in sommige gevallen meehelpen bij het opbouwen en afbreken dat kan schelen in de prijs.

Wij verhuren uitsluitend tenten die voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften die in de NEN norm 8020-41 staan vermeld. Daarbij heeft elke tent, stretchtent, podium of podium overkapping een eigen tentboek. Onze tentboeken worden opgesteld door TenTech, een partij die hierin gespecialiseerd is. Onze podiums of podiumoverkapping zijn voorzien van de benodigde constructieve berekeningen.

Ja, al onze tenten kunnen onderling worden gekoppeld, dat doen wij door het aanbrengen van gootzeilen waardoor er een waterdichte verbinding tussen de tenten ontstaat.

Na de ontvangst van een bevestiging is je bestelling definitief en reserveren wij de bestelde artikelen voor je.
Voor het wijzigen van deze bestelling kunnen kosten in rekening gebracht worden. Voor het annuleren van een complete bestelling hanteren wij de huurvoorwaarden van de TVD onze branchevereniging. Die kunt u hier inzien:  Huurvoorwaarden TVD

Helaas kunnen wij niet bij elke locatie gaan kijken of de tent wel past. Twijfel je of de tent past op de gewenste locatie en heb je liever dat wij komen meten? Neem dan contact met ons op en dan gaan we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.
Centered Image Centered Image