Over ons

Over Wiersma tenten en partyverhuur

Meer dan 25 jaar ervaring
Wij zijn al sinds 1997 actief in het verhuren van tenten en toebehoren. Dit was eerst onder de naam W.B.W. tentenverhuur en catering, in 2005 werd het W.B.Wiersma en in 2008 is het Wiersma tenten en partyverhuur geworden. De catering activiteiten zijn toen beëindigd en er is meer geïnvesteerd in tenten, meubels en horeca benodigdheden.

De locatie
Vanuit onze thuisbasis Leeuwarden leveren en bouwen wij onze tenten voornamelijk op in Noord-Nederland. Wij beschikken op industrie terrein de Hemrik in Leeuwarden over een groot buiten terrein en meer dan 5000m2 aan overdekte opslagruimte om al onze verhuurmaterialen zorgvuldig en geordend op te bergen.Kwaliteit en Service
Bij ons staat kwaliteit en service centraal. We plaatsen nette en schone tenten en denken voor, tijdens en na het evenement met u mee. Een ervaren en betrouwbaar team staat paraat. Alle tenten en vloeren worden op professionele manier gewassen en gedroogd.

Zeilen wassen


Vloeren wassen

Totaaloplossing
Naast het verhuren van tenten bieden wij ook alle toebehoren en accessoires die nodig zijn voor de aankleding en afwerking van een tent. kijk hiervoor op onze partyverhuur site.

Breed assortiment
Door een breed assortiment en een grote voorraad in onze tenten en materialen kunnen wij garanderen dat wij u de juiste tent kunnen aanbieden. Een feesttent voor het jaarlijkse dorpsfeest, uw huwelijk, beurs, festival of ander evenement, wij hebben de juiste tent voor u.
Logistiek
Bij het verhuren van een tent komt heel wat logistiek kijken, wij hebben alle logistiek in eigen hand. Wij beschikken over voldoende vrachtwagens en heftrucks die afgestemd zijn op de locatie. Al onze vrachtwagens zijn euro 6, en onze heftrucks voldoen aan de milieu eisen.Duurzaamheid
Op onze bedrijfsgebouwen hebben wij bijna 200 zonnepanelen liggen waardoor onze tenten en vloeren worden gewassen met groene stroom. Wij hebben bewust gekozen voor schoonmaakmiddelen die het milieu minder belasten en onze vloeren zijn zoveel mogelijk gemaakt van FSC hout. Daarnaast maken wij  gebruik van elektrische heftrucks om onze vrachtwagens te laden en te lossen.

 
Centered Image Centered Image